default-image

θέλουν απόλυτο νικών οι Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
θέλουν απόλυτο νικών οι Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν δυσκολέψει φέτος τα πράγματα για τις Μικτές ΕΠΣΗ, με την απόλυτη κυριαρχία τους τα προηγούμενα χρόνια στην Κρήτη να έχει τεθεί εν αμφιβόλω.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στους ομίλους τους, τόσο οι Νέοι όσο και οι Παίδες βρίσκονται στην δεύτερη θέση, με το Ρέθυμνο να βρίσκεται στο +3 και να προβάλει πλέον ως το φαβορί για να κατακτήσει τις πρωτιές.

Σε επίπεδο Νέων, το Ρέθυμνο έχει κάνει το «4Χ4» και βρίσκεται στους 12 βαθμούς ενώ 9 έχει το Ηράκλειο. Το μεταξύ τους παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 3-1 υπέρ του Ρεθύμνου κάτι που σημαίνει ότι αν την 5η αγωνιστική πάρουν τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια τους το Ηράκλειο με Χανιά και το Ρέθυμνο με Λασίθι, τότε όλα θα κριθούν στον τελικό που θα ακολουθήσει την 6η και τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα, το Ρέθυμνο θα βολεύεται με ήττα μέχρι και με ένα γκολ!

Το Ηράκλειο θέλει όχι μόνο νίκη αλλά και με μεγάλο σκορ μετά την ήττα με 3-1 στον πρώτο γύρο. Αν το Ηράκλειο κερδίσει με δύο γκολ θα γίνει εκ νέου μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο ενώ με νίκη με τρία γκολ η περισσότερα θα στέψει πρωταθλήτρια Κρήτης την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Ζόρικα αλλά λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα για την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ. Η ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από το Ρέθυμνο μετά την ήττα-σοκ από το Λασίθι και επίσης θέλει δύο νίκες στα ματς που απομένουν με Χανιά και Ρέθυμνο εντός έδρας.

Πάντως επειδή στο Ρέθυμνο είχε φέρει ισοπαλία, αρκεί νίκη έστω και με ένα γκολ διαφορά, καθώς θα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, ενώ οι Ρεθυμνιώτες θα παίξουν για δύο αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News