default-image

Οι Μικτές ΕΠΣΗ και ο δρόμος της επιτυχίας...

Ποδόσφαιρο
Οι Μικτές ΕΠΣΗ και ο δρόμος της επιτυχίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν πραγματικά γεμάτη ωραία μηνύματα η πρόσφατη παρουσία των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ στη "Μικτή Ζώνη" της "ΚΡΗΤΗ TV". Μια παρουσία αφιερωματικού χαρακτήρα και επιβράβευσης για την πορεία πρωταθλητισμού στην πρώτη φάση, αλλά και αποκρυπτογράφησης των μυστικών που οδήγησαν σε δύο πολύ άνετους τίτλους.

Γράφει ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Επουδενί βέβαια τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου δεν πρέπει να πανηγυρίζουν επειδή κατάφεραν... τα αυτονόητα, έστω και χωρίς ιδιαίτερο άγχος και αγωνία. Κι όταν αναφερόμαστε στα αυτονόητα, είναι οι παγκρήτιοι τίτλοι που... σωρηδόν έχουν καταφέρει να πάρουν πολλές Μικτές ΕΠΣΗ κατά το παρελθόν και είμαστε σίγουροι ότι ανάλογα θα πράξουν τα συγκροτήματα του Ηρακλείου και στο μέλλον.

Εκείνος ο δρόμος που θα φέρει την πραγματική επιτυχία φτάνει ως το πανελλήνιο βάθρο και, αν μιλάμε για Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τότε τα παιδιά των Μικτών ομάδων θα γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Τα δύσκολα, τα σημαντικά και τα σπουδαία είναι μπροστά λοιπόν και ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα είναι ουσιαστικά... προπόνηση για τη συνέχεια. Αναμφίβολα όμως έχουν όλα τα εχέγγυα για να ξεπεράσουν τα άγνωστα εμπόδια που έχουν μπροστά τους.

Αρχή την 1η Μαρτίου με τα Δωδεκάνησα οι Παίδες και με τη Λέσβο οι Νέοι σε δύο παιχνίδια- "κλειδιά". Και λέω κλειδιά γιατί, εφόσον προκριθούν στα ημιτελικά, θα έχουν στη συνέχεια δύο ευκαιρίες για να ανέβουν στο βάθρο, είτε παίζοντας στον τελικό με εξασφαλισμένο το μετάλλιο, είτε στο μικρό τελικό, διεκδικώντας την τρίτη θέση. Και είναι πολύ σημαντικό γιατί, διεκδικώντας μια θέση στην πρώτη τριάδα, παίρνουν και μπόνους για την είσοδό τους στο μέλλον στα πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Κι αυτό είναι κάτι που όχι μόνο δεν μπορεί να αμελήσει κανείς, αλλά αποτελεί και ύψιστη προτεραιότητα.

Οδηγό στην επιτυχία αποτελεί βέβαια και η σημαντική δουλειά σε θέματα οργάνωσης από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Φέτος ουσιαστικά υπάρχει όλο το "πακέτο" για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Αλλά γι' αυτό μου δίνουν το δικαίωμα τα ίδια τα παιδιά. Η ποιότητά τους ως ποδοσφαιριστές, αλλά και το δέσιμο που βγάζουν ως ομάδες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News