default-image

Τελική ευθεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Τελική ευθεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε αγωνιστικές απομένουν ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Α1 ΕΠΣΗ και πλέον κάθε πόντος που κερδίζεται ή χάνεται μπορεί να κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς. Το συναρπαστικό πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς αύριο ξεκινά ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος στους ομίλους τίτλου και παραμονής.

Στον όμιλο τίτλου, η κούρσα έχει εξελιχτεί… για δύο, με τον ΠΟΑ και τον Ηρόδοτο να έχουν αποκτήσει απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΠΟΑ δείχνει ύψιστη ωριμότητα σε αυτό το διάστημα, έχοντας σίγουρα πάρει το μάθημα από το περσινό μάθημα. Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε υποστεί μία άνευ προηγουμένου εντός έδρας γκέλα από τον Αλμυρό, κάτι που του είχε στοιχίσει την πρωτιά στον όμιλο και στη συνέχεια ήταν καθοριστικό αυτό το γεγονός για να μείνει και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Φέτος έχει ήδη βγάλει με το απόλυτο το πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου, παίρνοντας το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο αλλά και με τεράστια διπλά σε Γαλιά, Ελιά και Τυμπάκι. Αύριο φιλοξενεί σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι την Δόξα και αν το πάρει αυτό, θα πάει στη συνέχεια στη Νέα Αλικαρνασσό για δύο αποτελέσματα πρωτιάς, ξέροντας ότι αν κάνει μόνο νίκες στη συνέχεια, θα πάρει και τον τίτλο χωρίς πλέι οφ. Αυτό το ματς θα είναι όλα τα λεφτά και για τον Ηρόδοτο, ο οποίος επουδενί δεν θα πρέπει να αφήσει τον ΠΟΑ να περάσει αλώβητος από την έδρα του. Το δικό τους ρόλο σίγουρα μπορούν να παίξουν στη συνέχεια η Δόξα και ο Ρούβας ενώ πιο κάτω για την πεντάδα οι αποστάσεις είναι ουσιαστικά μηδαμινές και όλα μπορούν να γίνουν.

Όσον αφορά τον όμιλο παραμονής, ο Ζαρός ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και δείχνει από νωρίς ότι δεν θα μπει σε περιπέτειες. Πιο κάτω όμως γίνεται… σφαγή, καθώς καμία ομάδα δεν μπορεί τώρα να νιώθει ασφάλεια. Υπάρχουν ο Γιούχτας και η Γόρτυς που δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση όμως πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Τα πράγματα πάντως είναι πιο δύσκολα για Ραύκο και Αγία Βαρβάρα που έχουν μείνει πολύ πίσω και θα πρέπει να κάνουν μεγάλες νίκες στη συνέχεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News