Δια πάσαν νόσον...

Απόψεις
Δια πάσαν νόσον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η λογική γίνεται θρύμματα

Πασαλείβεις τα χέρια σου τρεις φορές τη μέρα με τη “Βυζαντινόν” για να εξοντώσεις τον κορωνοϊό; Έχεις καλού-κακού ένα “Τελοπόν” στο ντουλάπι σου μη τυχόν και σε “χτυπήσει” η άνοια αύριο μεθαύριο; Ορκίζεσαι στα «αποκλειστικά αντίγραφα των χειρόγραφων επιστολών του Ιησού Χριστού»; Συγχαρητήρια! Ανήκεις κι εσύ στο fun club του Κυριάκου! Τουλάχιστον υποστηρίζεις έναν άνθρωπο που ξέρει από μεροκάματο, ε; Όχι σαν κάτι άλλους βουλευτάδες-υπουργούς και πρωθυπουργούς, που δε δούλεψαν ποτέ τους! Σωστά; Κικιρίιικουυυυυ! 

Ας επιχειρήσουμε τώρα ένα μικρό flash back στην τηλε-καριέρα τού κ. Βελόπουλου: «Ευλογιά Θεού, δοκιμάστε το», είχε πει παλιότερα στην προσπάθειά του να πουλήσει... μαντζούνια για την τριχόπτωση στους απανταχού κολλημένους του τηλεμάρκετινγκ, οι οποίοι έβαλαν το χέρι στην τσέπη και πλήρωσαν αδρά σε καιρούς χαλεπούς. Εκ του αποτελέσματος “μάγκας” λοιπόν ο Βελόπουλος. 

Μακράν όμως το αγαπημένο προϊόν όλων είναι το “Τελοπόν”. Αυτό, ντε, το επιστημονικά πιστοποιημένο προϊόν κατά της άνοιας και του Αλτσχάιμερ (αν έχεις και ποναλάκια στη μέση, και γι’ αυτό ενδείκνυται. Και στην καταθλιψούλα καλό κάνει)! Όλοι “κουμπώσαμε” από ένα “Τελοπόν” προληπτικά και πλέον κοιμόμαστε ήσυχοι. Αλήθεια, καημό το ’χω να μάθω πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς έναν άνθρωπο ο οποίος πουλά στην τηλεόραση φάρμακο το οποίο, όπως ισχυρίζεται, γιατρεύει το Αλτσχάιμερ. Εγώ απλώς θα ευχηθώ στον αγαπητό κύριο Βελόπουλο να μη χρειαστεί ποτέ του το “Τελοπόν”. Ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος δικός του. Αλλά ποιος έχασε την τσίπα για να τη βρουν οι... πολιτικοί γενικότερα; Απλώς κάποιοι σπάνε όλα τα κοντέρ γραφικότητας (το θέτω όσο πιο ανώδυνα και κομψά μπορώ). Τα παραδείγματα βρίθουν σε αυτή τη χώρα... 

Και κλείνω με το πιο πρόσφατο. Εσχάτως το νέο προϊόν που λανσάρει ο κ. Βελόπουλος μπορεί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, να προστατεύσει από... κάθε ιό, συμπεριλαμβανομένου και του Covid-19. Αχ, κύριε Τσιόδρα μου, λυπάμαι πολύ, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές μοιάζετε με “γατάκι” δίπλα στον Κυριάκο. Τη στιγμή που οι γιατροί καθησυχάζουν και συστήνουν τους βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής (με έμφαση στο σωστό πλύσιμο χεριών με νερό και σαπούνι) ως θωράκιση απέναντι στον κορωνοϊό, διαβεβαιώνοντας ότι ακόμη και στην επικείμενη έξαρση αυτό δε θα σημαίνει ότι θα κινδυνεύσει κόσμος, ο κ. Βελόπουλος αρέσκεται στο να επικοινωνεί τον πανικό: «Απλώνεται δυστυχώς, επαναλαμβάνω», με αυτή τη χαρακτηριστική αποκρουστική ένταση στη φωνή, ώστε να πειστεί και ο τελευταίος τρομοκρατημένος, ο οποίος επέλεξε να γεμίσει το σπίτι του με μάσκες και αντισηπτικά. Τώρα οι επιστήμονες μπορείτε να σκίσετε τα πτυχία σας. Είστε πολύ “λίγοι” μπροστά στον Κυριάκο.

 «Μια επάλειψη θα κάνετε το πρωί,μια το μεσημέρι, μια το βράδυ.Μετά κάντε 17 χειραψίες και δε φοβάστε τίποτα» επισημαίνει. Δεκαεπτά , το νου σας φανς του Βελόπουλου! Η 18η μπορεί να είναι η... φαρμακερή. Και τότε μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News