«Δράματα» σε… ροζ αποχρώσεις

Απόψεις
«Δράματα» σε… ροζ αποχρώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούσον, άκουσον! Είδηση σοκ

Ακούσον, άκουσον! Είδηση σοκ: Διάσημες influencers με εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram καταγγέλλουν πως λαμβάνουν συστηματικά προτάσεις χιλιάδων δολαρίων από πλούσιους άνδρες και πρακτορεία, που ευθέως ή εμμέσως τους ζητούν σεξουαλικές υπηρεσίες. Για το θέμα έκανε εσχάτως εκτενές αφιέρωμα το BBC, καθώς η παραγωγή της εκπομπής δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα για το φαινόμενο.

Ομολογουμένως πέσαμε από τα σύννεφα! Ποιος "άρρωστος" βλέπει οπίσθια και στήθη τα οποία “σερβίρονται” διαρκώς με πρόστυχο τρόπο στο... πιάτο και αυτομάτως το μυαλό του πάει στο σεξ; Α, πα, πα, πα! Ντροπή και αίσχος! Κανονικά θα περίμενε κανείς οι διαδικτυακές “ανάφτρες” με τα μονίμως μισάνοιχτα, τρομπαρισμένα χείλη και στάση σώματος που υποδηλώνει ερωτική εγρήγορση 24ωρες το 24ωρο να δέχονται προτάσεις για συμμετοχή σε γκαλά τέχνης και λόγου. Άλλωστε, τόσο κόπο καταβάλλουν προκειμένου να πείσουν τους ακολούθους τους για τις... πνευματικές τους αρετές. Και εκείνοι πώς τους το ανταποδίδουν; Με ανήθικες προτάσεις, που εξευτελίζουν τη γυναικεία τους φύση. Αχαριστία τουλάχιστον!

Τους έπνιξε λοιπόν το άδικο και είπαν να κατακεραυνώσουν το φαινόμενο. Συγκλονισμένες κορασίδες, με φωτογραφίες άκρως προκλητικές, δήλωσαν κατά τ’ άλλα σοκαρισμένες. Φαντάζομαι βέβαια πως κανείς δεν τους ανάγκασε με το πιστόλι στον κρόταφο να “καλλιεργήσουν” το ψηφιακό σεξο-προφίλ τους.

Κάποιες από αυτές παραδέχτηκαν πως υπέκυψαν στην εμπορευματοποίηση της γυναικείας τους φύσης, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα είτε χρήματα είτε αξεσουάρ πολυτελείας. Κι ύστερα το μετάνιωσαν κι έκλαψαν με μαύρο δάκρυ πάνω στην Gucci τσάντα τους. Κάποια άλλη έσπευσε να μας... “διευρύνει τους ορίζοντες” μέσα από μια άλλη “οπτική”, ισχυριζόμενη πως αυτό διαφέρει από τις εργάτριες του σεξ και την πορνεία: «Είναι μια στοχευμένη σχέση» - όπως δήλωσε - «που εξελίσσεται με τον χρόνο. Ενώ κατά τη γνώμη μου πορνεία είναι όταν συμφωνείς μια τιμή με έναν ξένο». “Γιούχου”, θα πω εγώ.

Είναι βλέπεις αυτή η μανία της τέλειας εικόνας, της τέλειας ζωής, με τα τέλεια πανάκριβα αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια και τις χλιδάτες διακοπές, που μπορεί να σε τρελάνει και σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάμε ότι απαιτεί πολύ κόπο για να συντηρηθεί ένα χλιδάτο life style. Και η απελπισμένη αυτή επιθυμία “κραυγάζει” σε κάθε “κλικ” που καταλήγει να αναρτάται.

Το μόνο προφανές είναι ότι, εάν εκθέτεις διαρκώς τσιτσίδι το κορμάκι σου στο διαδικτυακό “τσιγκέλι”, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσεις και “πελάτες”, οι οποίοι κάποια στιγμή θα κάνουν την προσφορά τους. Αν δε δεχτείς, έχει καλώς. Κι αν δεχτείς, πάλι καλώς. Άλλωστε μιλάμε για win-win κατάσταση, σωστά; Αρκεί να μην ακούγεται πουθενά η λέξη... πορνεία. Γι’ αυτό πρέπει απλώς να “προπονηθείς” στο να κρύβεσαι καλά πίσω από το δάχτυλό σου. Βέβαια, ο καθένας και η καθεμία έχει το δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει. Ελεύθερη βούληση... Ασυζητητί. Απλώς αυτό δεν αναιρεί το θλιβερό του πράγματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News