Χρήστος Κωνσταντινίδης: «Εργαλειοποίηση στο να ξεχαστούν τα Τέμπη»

Απόψεις
Χρήστος Κωνσταντινίδης: «Εργαλειοποίηση στο να ξεχαστούν τα Τέμπη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να μην ξεχάσουμε αυτούς που μας βοήθησαν στα δύσκολα, αυτούς που δε μας βοήθησαν στα δύσκολα και αυτούς που μας έστειλαν στα δύσκολα…», η πρόταση του κ. Κωνσταντινίδη προς τους ψηφοφόρους

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών Χρήστος Κωνσταντινίδης απαντά σε όσους άφησαν αιχμές για εργαλειοποίηση της υπόθεσης με τη μήνυση κατά 16 πολιτικά υπευθύνων ονομαστικά και σημειώνει εμφατικά ότι η αναφορά του πρωθυπουργού σε αυτό αφορούσε και τον Σύλλογο για τα θύματα των Τεμπών και το Σωματείο των Μηχανοδηγών.

Εξέφρασε φόβους για το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων ποινικά για πολιτικά πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε σε μεθοδεύσεις αποσιώπησης του θέματος, ακόμη και με την περίφημη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής στις Σέρρες. «Αυτή είναι η μόνη εργαλειοποίηση στο να ξεχαστούν τα Τέμπη», είπε.

Ο κ. Κωνσταντινίδης κάλεσε τους Έλληνες πολίτες, στη μνήμη των 57 επισήμως αδικοχαμένων συμπολιτών τους, πριν φτάσουν στην κάλπη να σκεφτούν μόνο την εξής χαρακτηριστική πρόταση: «Να μην ξεχάσουμε αυτούς που μας βοήθησαν στα δύσκολα, αυτούς που δε μας βοήθησαν στα δύσκολα και αυτούς που μας έστειλαν στα δύσκολα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News