Δημήτρης Βρύσαλης: "Τεμαχίζουν" το ΕΣΥ , χωρίς τα στοιχειώδη οι κλινικές

Απόψεις
Δημήτρης Βρύσαλης: "Τεμαχίζουν" το ΕΣΥ , χωρίς τα στοιχειώδη οι κλινικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Βρύσαλης μιλώντας στον 98.4 αποκάλυψε και τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της διοίκησης του νοσοκομείου, να καλεί σε "συζήτηση" τον σύλλογο για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του, για τα καυτά ζητήματα της δημόσιας υγείας και των ελλείψεων

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης, εξήγησε σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 την στόχευση της διαρκώς υποβάθμισης των δημόσιων νοσοκομείων και του ΕΣΥ, σε υποδομές, υλικά και προσωπικό κι ενώ υποτίθεται ότι μετά την πανδημία και τις χρηματοδοτήσεις για αυτή που άγγιξαν τα 50 δις με ευρωπαϊκούς πόρους, το δημόσιο σύστημα υγείας των νοσοκομείων , θα έβγαινε πιο ενδυναμωμένο.

Ο κ. Βρύσαλης αποκάλυψε και τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της διοίκησης του νοσοκομείου, να καλεί σε "συζήτηση" τον σύλλογο για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του, για τα καυτά ζητήματα της δημόσιας υγείας και των ελλείψεων, με πρόσχημα την ηρεμία και την ασφάλεια των πολιτών από τις κινητοποιήσεις, όταν βασικά υλικά όπως βαμβάκι, γάζες, ράμματα, σεντόνια δεν υπάρχουν καν στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News