Λάμπρος Τζούμης: Οι ειδικές δυνάμεις δεν είναι μόνο για αρωγή σε σεισμούς

Απόψεις
Λάμπρος Τζούμης: Οι ειδικές δυνάμεις δεν είναι μόνο για αρωγή σε σεισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ελληνική πολιτεία οφείλει είτε άμεσα με σχέδιο να εμπλέξει τις ειδικές της δυνάμεις στον απεγκλωβισμό, είτε να αιτηθεί από την σύμμαχο Γαλλία την συμμετοχή στην δική της αποστολή, τμήματος των ειδικών μας δυνάμεων

Ο αντιστράτηγος ε. α. Λάμπρος Τζούμης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 σημειώνει ότι στη διαδικασία απεγκλωβισμού Ελλήνων πολιτών από το Σουδάν, η ελληνική πολιτεία οφείλει είτε άμεσα με σχέδιο να εμπλέξει τις ειδικές της δυνάμεις στον απεγκλωβισμό, είτε να αιτηθεί από την σύμμαχο Γαλλία την συμμετοχή στην δική της αποστολή, τμήματος των ειδικών μας δυνάμεων.

Οι ειδικές δυνάμεις της χώρας, δεν είναι μόνο για παρελάσεις, σεισμούς ή αιμοδοσίες, είναι και η αιχμή του ελληνικού κράτους για την παροχή προστασίας και βοήθειας σε Έλληνες πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι σε εμπόλεμες περιοχές.

Ο αντιστράτηγος ε.α  Λάμπρος Τζούμης αναφέρθηκε διεξοδικά και στα σενάρια περί  "διπλωματίας σεισμών", με την προβολή των φοβικών και κατευναστικών συνδρόμων στην ελληνική πολιτική σκηνή, που όπως είπε προοιωνίζονται με τις "ευλογίες" των ΗΠΑ για ηρεμία στην περιοχή, ακόμη και σενάρια διαλόγου εφ’ όλης της ύλης.

Όλα αυτά, την ώρα που η Τουρκία δεν κάνει ούτε μισό βήμα πίσω στο σύνολο της αναθεωρητικής της ατζέντας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News