Μανώλης Κοττάκης: Μετά την τραγωδία η νεολαία αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Απόψεις
Μανώλης Κοττάκης: Μετά την τραγωδία η νεολαία αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι υποστήριξε για την υπόθεση Καραμανλή ο κ. Κοττάκης μιλώντας στον 98.4

Ο διευθυντής της "Εστίας" Μανώλης Κοττάκης, μιλώντας σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 σημειώνει ότι η τραγωδία των Τεμπών, αλλάζει θεαματικά το κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό, με την εμφατική παρουσία στο προσκήνιο της νεολαίας, που τινάζει όλους τους υπολογισμούς στον αέρα και κυρίως τις εκλογικές αποφάσεις και σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Ο κ. Κοττάκης σημειώνει πως η διάχυση ευθυνών και η αποποίηση τους από τον σκληρό κυβερνητικό πυρήνα, εξοργίζει την κοινωνία, όταν πλέον οι παραδοχές και το αλαλούμ των δηλώσεων υπουργών, αποδεικνύει τις ευθύνες που έχει η εκτελεστική εξουσία για την τραγική κατάληξη στους ελληνικούς σιδηροδρόμους.

Για την περίπτωση Καραμανλή, υποστήριξε, πως αν αυτή δεν εξαρτιόνταν και από άλλα παιχνίδια με επίκεντρο το στενό περιβάλλον στο Μαξίμου, τότε ο παραιτηθείς Υπουργός, θα μπορούσε να μην είναι υποψήφιος εκ νέου, όμως σε αυτή τη φάση είναι εμφανές ότι κύκλοι του Μαξίμου θα ήθελαν κάτι τέτοιο για να αποσείσουν πλήρως και να μεταθέσουν και τις  δικές τους ευθύνες στη διαχείριση της υπόθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News