Άρης Ραβανός: "Πρωθυπουργός με σύνδρομο ύβρεως "

Απόψεις
Άρης Ραβανός: "Πρωθυπουργός με σύνδρομο ύβρεως "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρωθυπουργός, είπε ο κ. Ραβανός στον 98.4, παρότι απόφοιτος του Χάρβαρντ, όπου έχει διδαχθεί την διαχείριση κρίσεων, στη ουσία έχει εγκλωβιστεί ο ίδιος και η κυβέρνηση του, στο "σύνδρομο της ύβρεως"

Ο αρθρογράφος του "Βήματος" Άρης  Ραβανός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 ανέλυσε γιατί το αφήγημα του επιτελικού κράτους μετά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών, κατέρρευσε με πάταγο, την ώρα που η κυβέρνηση αντί για ειλικρινή συγνώμη και πλήρεις εξηγήσεις των ευθυνών της, επιδόθηκε σε μια επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης για να μειώσει το πολιτικό κόστος με απόπειρα διάχυσης ευθυνών διαχρονικά.

Ο Πρωθυπουργός, είπε, παρότι απόφοιτος του Χάρβαρντ, όπου έχει διδαχθεί την διαχείριση κρίσεων, στη ουσία έχει εγκλωβιστεί ο ίδιος και η κυβέρνηση του, στο "σύνδρομο της  ύβρεως", την ώρα που αρκετοί υπουργοί με αδόκιμες δηλώσεις παροξυνουν την κατάσταση.

Ο κ. Ραβανός, μίλησε για μια νέα αχαρτογράφητη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, δηλώνοντας βέβαιος πως στις κάλπες της απλής αναλογικής, το αποτέλεσμα θα κάνει όλους να "τρίβουν τα μάτια τους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News