Κωνσταντίνος Λουκόπουλος: Θέλει προσοχή ο τακτικισμός της Τουρκίας

Απόψεις
Κωνσταντίνος Λουκόπουλος: Θέλει προσοχή ο τακτικισμός της Τουρκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Λουκόπουλος μιλώντας στον 98.4 εφιστά την προσοχή στο ενδεχόμενο η Αθήνα να "παγιδευτεί" σε ένα τραπέζι διαλόγου και πιέσεων για παραχωρήσεις, στη λογική επαναπροσέγγισης της Δύσης με την Τουρκία

Ο εκτελεστικός διευθυντής  της ΠΕΜΑΣ, αντιστράτηγος ε.α , Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, σε μια συνολική τοποθέτηση στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, αναλύει την μερική μετατόπιση της Τουρκίας τακτικά έναντι της Ελλάδας, σημειώνει με νόημα ότι όλα αυτά δεν συνιστούν αλλαγή στρατηγικής της Τουρκικής ελίτ και τονίζει με έμφαση πως η αποκάλυψη  των 3 από τα 6 σημεία των μυστικών συνομιλιών Ελλάδας - Τουρκίας με Γερμανική επιτήρηση στο Βερολίνο, γεννά ερωτηματικά για τα μη δημοσιοποιημένα σημεία, αλλά αποδεικνύει στη πράξη ότι ο Τουρκικός αναθεωρητισμός δεν μεταβάλλεται, ούτε από την ανθρωπιστική κρίση ενός φονικού σεισμού.

Ο κ. Λουκόπουλος αναλύει όλα τα σενάρια αλλά και το ρόλο των ΗΠΑ σε αυτή την διαφαινόμενη προσέγγιση  διαλόγου Ελλάδας - Τουρκίας, εφιστώντας την προσοχή στο ενδεχόμενο η Αθήνα να "παγιδευτεί" σε ένα τραπέζι διαλόγου και πιέσεων για παραχωρήσεις, στη λογική επαναπροσέγγισης της Δύσης με την Τουρκία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News