Σπύρος Ντίλης: Απαράδεκτη ηθικά και νομικά η απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των servisers

Απόψεις
Σπύρος Ντίλης: Απαράδεκτη ηθικά και νομικά η απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των servisers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Ντίλης μιλώντας στον 98.4 τονίζει ότι πλέον ανεξέλεγκτα τα funds και servisers θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς άνω των 700 χιλιάδων πρώτων κατοικιών Ελλήνων πολιτών

Ο δικηγόρος Σπύρος Ντίλης, μέλος της επιστημονικής ομάδας νομικών που παρέστησαν στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, υπέρ των δανειοληπτών στην υπόθεση με τους servisers των funds, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, υποστήριξε πως και νομικά υπάρχει θέμα για την διαρροή μίας απόφασης πριν καν καθαρογραφθεί για να ανακοινωθεί, πολύ δε περισσότερο που η απόφαση αυτή όπως διέρρευσε με ευθύνη προφανώς από το εσωτερικό του Αρείου Πάγου, είχε προαναγγελθεί από άλλους παράγοντες μερικούς μήνες νωρίτερα , περίπου  ως προαποφασισμένο, όπως από τις ενημερώσεις της Τ.τ.Ε.

Ο κ. Ντίλης τονίζει ότι πλέον ανεξέλεγκτα τα funds και servisers θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς άνω των 700 χιλιάδων πρώτων κατοικιών Ελλήνων πολιτών. Το θέμα έχει και πολιτικές διαστάσεις , αφού  πλέον αγγίζει ένα σημαντικό τμήμα των Ελλήνων και χωρίς πολιτική διευθέτηση , οδηγεί σε εξαθλίωση χιλιάδες νοικοκυριά. Ταυτόχρονα όπως είπε, με αυτή του την απόφαση ο Άρειος Πάγος απεμπολεί και έσοδα δις ευρώ από φόρους που θα έπρεπε να πληρώσουν οι servisers το ελληνικό δημόσιο , για τις επονείδιστες ηθικά αυτές δικαστικές τους πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News