Κώστας Πικραμένος: Ναι στην ουσία της υπόθεσης των υποκλοπών όχι σε θεσμικά "άλματα"

Απόψεις
Κώστας Πικραμένος: Ναι στην ουσία της υπόθεσης των υποκλοπών όχι σε θεσμικά "άλματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για όλο το πακέτο των παρακολουθήσεων- υποκλοπών αλλά και τις προεκτάσεις τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας, μίλησε ο κ. Πικραμένος στον 98.4

Ο Κώστας Πικραμένος διευθυντής της CP consulting και εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε θέματα μυστικών υπηρεσιών και ασφαλείας, μίλησε σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για όλο το πακέτο των παρακολουθήσεων- υποκλοπών αλλά και τις προεκτάσεις τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

1) Έχει πλέον ξεκαθαρίσει το τοπίο της υπόθεσης των υποκλοπών. Από εδώ και πέρα περιμένουμε τον εμπλουτισμό των καταλόγων με τα θύματα των επισυνδέσεων και του predator. Είναι θέμα πλέον της Δικαιοσύνης είπε  να αποδείξει ότι είμαστε Κράτος Δικαίου.

2) Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του είχε δίκιο σε 2 σημεία:

- Δεν μπορούν οι αρχηγοί των κομμάτων να υποκαθιστούν τα ίδια τα θύματα και να ζητούν ταυτοποίηση επισυνδέσεων από την ΑΔΑΕ

 - Ο κ. Ράμμος δεν έχει δικαίωμα γνωστοποίησης επισύνδεσεων συγκεκριμένων προσώπων αλλά ενημέρωσης του Προέδρου της Βουλής και των Αρχηγών κομμάτων για θεσμικά και ΜΟΝΟ θέματα

-Δυστυχώς επειδή ελάχιστα θύματα υποβάλλουν μηνύσεις και αντιδρούν, το κενό αυτό καλύπτεται από άλλους χωρίς θεσμική αρμοδιοτητα. Μην γίνει ο δημόσιος θεσμικός βίος πλατεία χωριού.

Greek Mafia

1) Πρέπει να υπάρξει επιχείρηση ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ εντός της ΕΛΑΣ

2) Να σπάσει η ΕΥΠ σε δύο Υπηρεσίες (εξωτερικού-εσωτερικού) και να επιστρέψουν όλοι οι Αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ...για να υπάρξει στεγανοποίηση μεταξύ πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος...Τέρμα τα πήγαινε έλα μεταξύ ΓΑΔΑ και ΕΥΠ.

1) Ο Ερντογάν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις γιατί προσφέρει καλάθι συγκεκριμένων μέτρων στους πολίτες: αύξηση κατώτατου μισθού, φοροαπαλλαγές, χαμηλά δάνεια, διαγραφή χρεών και προστίμων.

Η αντιπολιτευση δεν είναι ικανή ΟΥΤΕ να βρει ένα κοινό υποψήφιο. Στην Ευρώπη τα δίκτυα Ερντογάν - ΜΙΤ δουλευουν νυχθημερον για τις εκλογές της 14ης Μαΐου

Βλέπουμε ότι το Υπουργείο Μετανάστευσης και ΥΠΕΞ με διαδικασίες fast track διευκόλυναν τις δουλειές της Intellexa. Αυτό σημαίνει οτι η εταιρία είχε προσβάσεις στο σκληρό πυρήνα της Κυβέρνησης. Το ΚΕΤΥΑΚ και το predator είναι άλλη υπόθεση αλλά δείχνει ότι υπήρχε ώσμωση με τις εξαγωγές της εταιρίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News