Βαγγέλης Κρητικός: Funds με "μπράβους" και 1 εκατομμύριο πλειστηριασμοί, αλλάζουν την Ελλάδα

Απόψεις
Βαγγέλης Κρητικός: Funds με "μπράβους" και 1 εκατομμύριο πλειστηριασμοί, αλλάζουν την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σύνταγμα και οι πρόνοιες του για τον πολίτη έχουν γίνει κουρελόχαρτο, η Δικαιοσύνη στέκεται με πράξεις και αποφάσεις στο πλευρό των "αρπακτικών" και οι εξαιρέσεις δικαστών αποτελούν τους σύγχρονους Τερτσέτηδες

Ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δανειοληπτών- Καταναλωτών, Βαγγέλης Κρητικός, μιλώντας στον 98.4 έκανε λόγο για την πιο βίαιη αλλαγή όλων των εποχών στην ελληνική κοινωνία, με το πέρασμα μέσω των πλειστηριασμών , περισσότερων από 1 εκατομμύριο ιδιοκτησιών κατοικιών και επιχειρήσεων των Ελλήνων, στα χέρια των funds και των servicers  τους.

Το Σύνταγμα είπε και οι πρόνοιες του για τον πολίτη έχουν γίνει κουρελόχαρτο, η Δικαιοσύνη στέκεται με πράξεις και αποφάσεις στο πλευρό των  "αρπακτικών" και οι εξαιρέσεις δικαστών αποτελούν τους σύγχρονους Τερτσέτηδες.

Ο κ. Κρητικός περιέγραψε με αριθμούς, την δραματική κατάσταση όπως διαμορφώνεται μέσα στην επόμενη τριετία, κάνοντας λόγο για μία άλλη Ελλάδα, που την διαμορφώνουν τα κυκλώματα όπως είπε των πιο αδηφάγων funds, όπου το ενδιαφέρον τους δεν είναι καν η αποπληρωμή με διακανονισμό των οφειλών, αλλά το "σφυρί" για χιλιάδες περιουσίες των Ελλήνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News