Γ. Λακόπουλος: Οι Αμερικανικές εκλογές, τα Εθνικά και η υπόθεση των Υποκλοπών

Απόψεις
Γ. Λακόπουλος: Οι Αμερικανικές εκλογές, τα Εθνικά και η υπόθεση των Υποκλοπών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το θέμα των υποκλοπών - παρακολουθήσεων ο πολιτικός αρθρογράφος σημείωσε ότι το κλίμα παροξύνεται ενόψει και της εκλογικής τροχιάς

Ο πολιτικός αρθρογράφος και συντάκτης στο ieidiseis.gr, Γιώργος Λακόπουλος, μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για την κρισιμότητα των εκλογών στις ΗΠΑ, τόσο για το εσωτερικό τους όσο και για την εξωτερική πολιτική από την Ουκρανία μέχρι τα Ελληνοτουρκικά.

Σημειώνει ότι σε μια κρίσιμη περίοδο των εθνικών θεμάτων, φαίνεται στο εσωτερικό της Ελλάδας και ιδίως στα κυβερνητικά επιτελεία να βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ακόμη και η συζήτηση για συνεκμετάλελυση με την Τουρκία, υπό το καθεστώς πίεσεων ισχυρών συμμάχων μας. Για το θέμα των υποκλοπών - παρακολουθήσεων ο Γιώργος Λακόπουλος σημείωσε ότι το κλίμα παροξύνεται ενόψει και της εκλογικής τροχιάς. 

Ο Πρωθυπουργός, τόνισε ο Γ.  Λακόπουλος, έχει μια απλή κίνηση να κάνει αν δεν έχει όντως καμία εμπλοκή, να δώσει εντολή για άρση του απορρήτου, για όσους επιθυμούν από τους φερόμενους υπό παρακολούθηση να πληροφορηθούν τον λόγο της παρακολούθησησ τους, αν υφίσταται ή να διαπιστώοσυν ότι δεν παρακολουθούνταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News