Π. Λαφαζάνης: Απάντηση και με νομικές αιχμές στις αναφορές Κ. Πικραμένου, για «σχέσεις» με την Ρωσική Πρεσβεία

Απόψεις
Π. Λαφαζάνης: Απάντηση και με νομικές αιχμές στις αναφορές Κ. Πικραμένου, για «σχέσεις» με την Ρωσική Πρεσβεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέτοια φαινόμενα, όπως τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, πρέπει να καταδικαστούν, είναι θέματα δημοκρατίας που μας γυρίζουν σε μετεμφυλιακές καταστάσεις

Ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης στη σημερινή του παρέμβαση (Παρασκευή 17 Ιουνίου) στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, απαντά πολιτικά αλλά αφήνοντας και νομικές αιχμές, στα όσα σχολίασε την περασμένη Τρίτη 14 Ιουνίου, ο εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε θέματα μυστικών υπηρεσιών, Κώστας Πικραμένος, αμέσως μετά την συνέντευξη του κ. Λαφαζάνη στην οποία ανακοίνωσε και την επωνυμία την νέας πολιτικής του κίνησης , Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής  Απελευθέρωσης .

Όπως επισημαίνει, χωρίς να κρίνει καν πολιτικά τα όσα υποστηρίζει ο κ. Λαφαζάνης, ο εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναίτια και χωρίς καν να προκληθεί, σε δική του συνέντευξη που ακολούθησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, του έκανε επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς, επιχειρώντας να τον συνδέσει τον ίδιο και το κίνημα που ίδρυσε με την δράση των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας.

Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικαστούν, είναι θέματα δημοκρατίας που μας γυρίζουν σε μετεμφυλιακές καταστάσεις, ενώ όπως τόνισε αν δεν υπάρξει με σαφήνεια διευκρίνιση είναι έτοιμος να κινηθεί και νομικά, τόσο για την υπόληψη του και την προσωπική του πολιτική διαδρομή, όσο και για την ιστορία του ίδιου του κινήματος που δεν μπορεί να το συκοφαντούν, μόνο και μόνο γιατί έχει άλλη πολιτική άποψη από την κρατούσα για παράδειγμα στο πόλεμο στην Ουκρανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News