Π. Λαφαζάνης: Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης

Ελλάδα
Π. Λαφαζάνης: Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον 98.4 για πρώτη φορά, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και το όνομα της νέας πολιτικής κίνησης στην οποία ηγείται και που είναι Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης( ΔΗ.Κ.Ε.Α), καλώντας όλους όσοι πιστεύουν ότι το ελάχιστο για την ελληνική κοινωνία είναι η εθνική ανεξαρτησία και αυτάρκεια με όρους δικαιοσύνης, να μετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο ίδιος μίλησε για την ακρίβεια και τις πληθωριστικές πιέσεις, τονίζοντας ότι η βάση τους είναι η ενεργειακή κρίση, κάνοντας λόγο για καρτελοποίηση της οικονομίας και έλλειψη κάθε έννοιας υγιούς ανταγωνισμού.

Για την αυξανόμενη ένταση της Τουρκίας, σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να αντιληφθεί ότι μόνο στις δικές της δυνάμεις μπορεί να στηριχτεί, αφού η δορυφοροποίηση που επιδιώκει η Τουρκία, τους μεγάλους παίκτες ισχύος δεν τους απασχολεί.

Χαρακτήρισε δε λάθος την αποκοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι η Δύση εξώθησε επί 8 χρόνια την κατάσταση στο μη παρέκει και στον πόλεμο που όπως είπε διεξάγεται στη Ουκρανία, σημειώνοντας ότι ήδη ένα κόσμος πολυπολικός αναδύεται με την Δύση να μην εμφανίζεται πλέον σε πρωτοκαθεδρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News