Γιώργος Σαχίνης

Ν. Ιγγλέσης: Τι σηματοδοτεί για την Ευρώπη και την Ελλάδα η πολλαπλή παγκόσμια κρίση

Τις προεκτάσεις της πολυεπίπεδης κρίσης αναλύει στον 98.4 ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος ΙγγλέσηςΟ δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ιγγλέσης, αναλύει, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, τις προεκτάσεις της πολυεπίπεδης κρίσης. Ειδικά για τον χώρο της Ε.Ε. και των πλέον αδύναμων οικονομικά χωρών, όπως η Ελλάδα, διαβλέποντας πέρα από την εικόνα του πληθωρισμού αλλά και την άνοδο των επιτοκίων, ότι η κρίση χρέους των χωρών της Ε.Ε. θα έρθει και πάλι μπροστά, οδηγώντας σε νέες πολιτικές σκληρής λιτότητας, με βάθος χρόνου, που θα οδηγούν ακόμη περισσότερα τμήματα του πληθυσμού σε ραγδαία φτωχοποίηση, αν δεν αλλάξει η φορά των πραγμάτων στο συγκεκριμένο μοντέλο του οικοδομήματος της Ε.Ε.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ιγγλέσης, αναλύει, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, τις προεκτάσεις της πολυεπίπεδης κρίσης.

Ειδικά για τον χώρο της Ε.Ε. και των πλέον αδύναμων οικονομικά χωρών, όπως η Ελλάδα, διαβλέποντας πέρα από την εικόνα του πληθωρισμού αλλά και την άνοδο των επιτοκίων, ότι η κρίση χρέους των χωρών της Ε.Ε. θα έρθει και  πάλι μπροστά, οδηγώντας σε νέες πολιτικές σκληρής λιτότητας, με βάθος χρόνου, που θα οδηγούν ακόμη περισσότερα τμήματα του πληθυσμού σε ραγδαία φτωχοποίηση, αν δεν αλλάξει η φορά των πραγμάτων στο συγκεκριμένο μοντέλο του οικοδομήματος της Ε.Ε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια