Γιώργος Σαχίνης

Αρ. Συγγελάκης: Οι Γερμανικές διαρκείς προκλήσεις και η Ελληνική πολιτική απραξία

Η Ελλάδα πρέπει και σε αυτή τη διεθνή δικαστική διαμάχη να παρέμβει σε ρόλο παρατηρητή με λόγο υπέρ της Ιταλίας, ανέφερε στον 98.4 ο κ. Συγγελάκης

Ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών. Αριστομένης Συγγελάκης, με αφορμή το ότι η Γερμανία την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, κατέθεσε νέα προσφυγή, κατά της Ιταλίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ζητώντας, παράλληλα, ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει τις επιπτώσεις των αναγκαστικών μέτρων που πολλαπλασιάζονται σε βάρος της, στην γειτονική χώρα , που αφορούν και την συνέχεια της υπόθεσης του Διστόμου στην Ιταλία, έκανε λόγο για νέες διαρκείς προκλήσεις της Γερμανίας σε μια υπόθεση που η Ελληνική πολιτική απραξία τα τελευταία χρόνια είναι παροιμιώδης.

Όπως είπε, η Ελλάδα πρέπει και σε αυτή τη διεθνή δικαστική διαμάχη να παρέμβει επίσημα στην δίκη ως παρεμβαίνων μη διάδικο μέλος υπέρ της Ιταλίας, καλώντας ταυτόχρονα όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να προχωρήσουν έμπρακτα σε κινήσεις διεκδίκησης των νόμιμων και απαράγραπτων αξιώσεων του Ελληνικού λαού, έναντι της Γερμανίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια