Αν. Λαυρέντζος: Το σπιράλ αλλεπάλληλων διεθνών κρίσεων

Απόψεις
Αν. Λαυρέντζος: Το σπιράλ αλλεπάλληλων διεθνών κρίσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Λαυρέντζος μιλώντας στον 98.4 αναλύει το πρωτοφανές σε παγκόσμια κλίμακα της εκδήλωσης ταυτόχρονα τόσων πολλών κρίσεων

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων και διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, που διδάσκει διαχείριση κρίσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναστάσιος Λαυρέντζος, σε μια εξόχως αποκαλυπτική συζήτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, αναλύει το πρωτοφανές σε παγκόσμια κλίμακα της εκδήλωσης ταυτόχρονα τόσων πολλών κρίσεων, που όπως είπε προοιωνίζεται  σε παγκόσμια διάσταση την είσοδο  σε περιόδους διαρκών κρίσεων, ως συνέπεια της ανάδυσης ενός νέου γεωπολιτικά και οικονομικά κόσμου με εμφανές στο βάθος του την αναμέτρηση ΗΠΑ – Κίνας και των συμμαχιών που πλέον διαρθρώνονται.

Ο κ. Λαυρέντζος, μίλησε ακόμη για το πως όλα αυτά αποτυπώνονται  στη Ελλάδα, εξηγώντας παράλληλα  ότι η Τουρκία με τις μόνιμες αναθεωρητικές βλέψεις της προς τα εμάς, αν επιλύσει το ενεργειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ως δομική ανάσχεση της οικονομικής της μεγέθυνσης, τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποτραπεί από τον Ελληνισμό, στις επιδιώξεις της σε βάρος μας.

(φωτογραφία pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News