Γιώργος Σαχίνης

Η άλλη εκδοχή για την ένταση ΗΠΑ - Ρωσίας

Τις απόψεις της εκτός δυτικής επικοινωνιακής καταιγίδας, περί ετοιμότητας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία προσέγγισε η σημερινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη

Η ένταση μεταξύ ΗΠΑ/Δύσης και Ρωσίας, με πρόσχημα την κατάσταση στην Ουκρανία, φαίνεται να οδηγείται σε απρόβλεπτες καταστάσεις και διακινδύνευση της ίδιας της παγκόσμιας ασφάλειας και ειρήνης.

Η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού 98.4 σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, προσέγγισε και τις απόψεις της εκτός δυτικής επικοινωνιακής καταιγίδας, περί ετοιμότητας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Ρωσική πλευρά, δίνει μία άλλη εικόνα, υποστηρίζοντας ότι πρακτικά οι ΗΠΑ είναι η δύναμη που καλλιεργεί ένα τέτοιο σενάριο μαζί με τους συμμάχους τους στη Δύση, παρότι διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει ενιαία περίπου αντίληψη, ακόμη και στην ίδια την Ουκρανία, περίπου ως αυτοεκπληρούμενη  προφητεία.

Θέλοντας όπως λέει η Ρωσία από την πλευρά της, να αποφύγουν οι ΗΠΑ γραπτές πολιτικές και νομικές δεσμεύσεις  για εγγυήσεις ασφάλειας που αφορούν τα σύνορα της Ρωσίας αλλά και την ίδια την Ευρώπη.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια