Ενημέρωση για «χρυσόψαρα» και το «στρίβειν» στη θνητότητα

Απόψεις
Ενημέρωση για «χρυσόψαρα» και το «στρίβειν» στη θνητότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εκτεταμένη ανάλυση για την επίσημη ενημέρωση από τους επιστημονικούς και πολιτικούς διαχειριστές της πανδημίας, στην εκπομπή του 98.4 με τον Γ. Σαχίνη

Η εκπομπή του 98.4 με τον Γ. Σαχίνη, σε μια εκτεταμένη ανάλυση για το πώς η επίσημη ενημέρωση από τους επιστημονικούς και πολιτικούς διαχειριστές της πανδημίας, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε πολίτες με μνήμη «χρυσόψαρου», επιχειρεί από την μια να καθησυχάσει για την αστοχία των μέχρι σήμερα εκτιμήσεων για την πορεία της πανδημίας, που οδήγησαν και σε εφησυχασμό, από την άλλη χωρίς πειστικές απαντήσεις και κυρίως πρωτογενή στοιχεία, να αιτιολογήσει με οτιδήποτε βολικό ως αφήγημα την υψηλή θνητότητα στην Ελλάδα.

Ακόμη χειρότερα που και επίσημα στοιχεία διεθνώς αναδεικνύουν το πρόβλημα, την ώρα που εσωτερικά υποστηρίζεται ότι πάμε καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η εκπομπή κατέδειξε σήμερα και τις ανακρίβειες αλλά και τις αντικρουόμενες ανακολουθίες στα ίδια τα λεχθέντα , ακόμη και παράγραφο- παράγραφο των όσων ειπώθηκαν , από τους εκπροσώπους των «ειδικών»  στην επιτροπή, κατά την χθεσινή τους επίσημη ενημέρωση.

Οι Πίνακες με τις θλιβερές πρωτιές

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News