Βαρώσι η πόλη-«φάντασμα»: Λευκορώσικη μπάντα για το αίσχος της Τουρκικής εισβολής με ένα καθηλωτικό βίντεο

Απόψεις
Βαρώσι η πόλη-«φάντασμα»: Λευκορώσικη μπάντα για το αίσχος της Τουρκικής εισβολής με ένα καθηλωτικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο video-clip πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί που περιπλανιέται μέσα στη πόλη-«φάντασμα» με την προσμονή του γυρισμού

Η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού 98.4 αναφέρθηκε σε ένα πραγματικά συγκινητικό video-clip για το Βαρώσι, που πρώτο παρέθεσε το site «seisaxthia.wordpress.com», δημιουργία της hard-rock μπάντας από την Λευκορωσία , Main-De-Gloir.

Στο video-clip οπτικοποίησαν την δημιουργία τους με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί , που περιπλανιέται μέσα στα απομεινάρια της πόλης –«φάντασμα», με την προσμονή του…γυρισμού.

Οι Main-De-Gloir, (Μεν Ντε Γκλουάρ) είναι μια πειραματική, post hardcore, ροκ μπάντα από τη Hrodna της Λευκορωσίας. Στην εισαγωγή του βίντεο κλιπ, πριν από την έναρξη του κομματιού, η αφήγηση αναφέρει για τα Βαρώσια:

«Κάποτε ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή με απίστευτα ξενοδοχεία, λαμπερές εμπορικές περιοχές και αμμώδεις παραλίες, αγαπημένος προορισμός διασημοτήτων όπως η Elizabeth Taylor και η Brigitte Bardot. Όμως όλα άλλαξαν τον Αύγουστο του 1974. Κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης στην Κύπρο, όταν τα τουρκικά στρατεύματα κατέλαβαν τον έλεγχο της πόλης».

Το Link του video-clip.

(φωτογραφία pikwizard)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News