Γιώργος Σαχίνης

Κούδας: Η ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης για καρκινοπαθείς στο ΠΑΓΝΗ

Για την κατάσταση της δημόσιας υγείας αλλά και την απόφαση οι καρκινοπαθείς ασθενείς να που χρειάζονται βραχεία νοσηλεία για χημειοθεραπεία να υποβάλλονται σε rapid test με δική τους μέριμνα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος των γιατρών του ΠΑΓΝΗ, Βασίλης Κούδας

Ο εκπρόσωπος των γιατρών του ΠΑΓΝΗ , στο Δ.Σ. του νοσοκομείου, επιμελητής  Α΄, Βασίλης Κούδας, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 την είδηση ότι με παρέμβαση της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ, στο Υπουργείο Υγείας, ανακαλείται η απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου, για όσους ασθενείς – καρκινοπαθείς χρειάζονται βραχεία νοσηλεία για χημειοθεραπεία, θα έπρεπε με δική τους μέριμνα να υποβάλλονται σε rapid tests, είτε αναμένοντας σε ουρές για δωρεάν test στα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ, είτε πληρώνοντας το σε ιδιωτικό συνεργείο λήψης και πάντως όχι από το νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα ο κ. Κούδας, μίλησε για την κατάσταση της δημόσιας υγείας, εντός αλλά και εκτός νοσοκομείων, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή είναι πολιτική στο όνομα της λειτουργίας της οικονομίας να μην λαμβάνονται ουσιαστικά μέτρα δημόσιας υγείας για την προστασία του πληθυσμού από την διασπορά, αλλά και τη μη στήριξη του δημόσιου τομέα υγείας.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια