Η διεθνής αρθρογραφία για την «Ο» και μια καταθλιπτική σύγκριση διαχείρισης

Απόψεις
Η διεθνής αρθρογραφία για την «Ο» και μια καταθλιπτική σύγκριση διαχείρισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα παρουσιάστηκαν τρεις αναλύσεις από την διεθνή βιβλιογραφία και αρθρογραφία , αναφορικά με την επιστημονική συζήτηση για την μετάλλαξη «Ο», στη εκπομπή του 98.4

Τα στοιχεία ως  προς την διαχείριση της πανδημίας με την συνδρομή και των εμβολιαστικών προγραμμάτων , αλλά και των μέτρων δημόσιας υγείας σε Ελλάδα και Κούβα, από όπου τα συμπεράσματα είναι καταθλιπτικά , ιδίως όσων  αφορά την διαχείριση των κρουσμάτων αλλά και τις συνέπειες ως προς την απώλεια ανθρώπων αναλύθηκαν στη εκπομπή του 98.4, με τον Γ. Σαχίνη.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν τρεις αναλύσεις από την διεθνή βιβλιογραφία και αρθρογραφία , αναφορικά με την επιστημονική συζήτηση για την μετάλλαξη «Ο» , όπου αναδεικνύονται καταστάσεις και δεδομένα που στην αντίστοιχη συζήτηση στην Ελλάδα, δεν αναφέρονται.

Το πιο χαρακτηριστικό , είναι ίσως ότι διεθνώς η χρήση του pcr  και όχι των self ή των άλλων rapid , για τον εντοπισμό της «Ο» , φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα , πως εξαιτίας μίας αδυναμίας οδηγούν ειδικά τα pcr σε θετικά συμπεράσματα για τον εντοπισμό της «Ο» . Όπως αναφέρεται σε διεθνή αρθρογραφία, σε αντίθεση με την παραλλαγή Delta, τα θετικά τεστ με κρούσματα από την Omicron μπορούν να οδηγήσουν στο ίδιο φαινόμενο που είχε παρατηρηθεί στην περίπτωση της παραλλαγής Alpha, όπως είχε συμβεί νωρίτερα στη διάρκεια της πανδημίας. Πρόκειται για την ίδια αδυναμία των τεστ, δηλαδή την "αποτυχία να στοχεύουν το γονιδίου S".

Πηγές:
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News