Τσατσάκης: Ανάμεσα στους 12 Έλληνες επιστήμονες με δημοσιεύσεις διεθνούς απήχησης

Απόψεις
Τσατσάκης: Ανάμεσα στους 12 Έλληνες επιστήμονες με δημοσιεύσεις διεθνούς απήχησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καθηγητής Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ως Highly Cited Researcher από την Clarivate Analytics

Για την διάκριση του  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως Highly Cited Researcher από την Clarivate Analytics μίλησε ο καθηγητής Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αριστείδης Τσατσάκης, σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Ο ετήσιος κατάλογος «Highly Cited Researchers» της Clarivate, όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2021 περιλαμβάνει ερευνητές που βρέθηκαν στο κορυφαίο 1% με βάση τον αριθμό των ετεροαναφορών στο έργο τους από άλλους επιστήμονες.

Ο φετινός κατάλογος των ερευνητών από όλον τον κόσμο, οι επιστημονικές δημοσιεύσεις των οποίων είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση σε συναδέλφους τους διεθνώς, περιλαμβάνει 6.602 επιστήμονες, από τους οποίους 12 προέρχονται από την Ελλάδα, ανάμεσα τους δύο από το Πανεπιστήμιο Κρήτης με τον έναν τον κ. Τσατσάκη από την Ιατρική Σχολή και τον κ. Κωνσταντίνο Στούμπο, καθηγητή του  Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών Πανεπιστημίου Κρήτης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News