Στ. Χριστακόπουλος: Οι προεκτάσεις των διεργασιών στο ΚΙΝΑΛ και η κλιμάκωση των προκλήσεων στη Κύπρο

Απόψεις
Στ. Χριστακόπουλος: Οι προεκτάσεις των διεργασιών στο ΚΙΝΑΛ και η κλιμάκωση των προκλήσεων στη Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι εκτίμησε ο Σταύρος Χριστακόπουλος, αναφορικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Στις εσωκομματικές εξελίξεις εντός του ΚΙΝ.ΑΛ, οι οποίες συνδέονται με τις ευρύτερες προεκτάσεις για το πολιτικό σκηνικό τόσο για τους δύο πόλους ΝΔ και ΣΥΙΡΖΑ όσο και για τα μελλοντικά κυβερνητικά σενάρια, αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη, ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι», Σταύρος Χριστακόπουλος.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ενώ όλες οι πληροφορίες συντείνουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος, η τελική απόφαση ακόμη δεν έχει ληφθεί, αναρωτώμενος σε προσωπικό επίπεδο, τι μπορεί να είναι αυτό που ωθεί τον άλλοτε Πρωθυπουργό να μπει στη κούρσα της διαδοχής με ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην βγει νικητής.

Ο Στ. Χριστακόπουλος μίλησε ταυτόχρονα για την κλιμάκωση της έντασης από την Τουρκία, λέγοντας πως παρά τις περί του αντιθέτου κινήσεις, το πραγματικό πεδίο δοκιμασίας και για τον Ελληνισμό αλλά και για τους μεγάλους εταίρους, συμμάχους και την Ε.Ε θα είναι η Κύπρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News