Γιώργος Σαχίνης

Χρ. Λιονής: Η πανδημία, οι αφελείς εντυπώσεις και η ανάγκη μέτρων δημόσιας υγείας

«Πλέον είναι εμφανές ότι θα συμβιώσουμε για μεγάλο διάστημα με τον ιό και την νόσο Covid-19», ανέφερε ο καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Χρήστος Λιονής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη, τόνισε την ανάγκη εμπέδωσης μιας άλλης κοινωνικής και κρατικής κουλτούρας, αφού πλέον όπως είπε είναι εμφανές ότι θα συμβιώσουμε για μεγάλο διάστημα με τον ιό και την νόσο Covid-19.

H χαλαρότητα από την αφέλεια που δημιουργεί η επιστροφή στην όποια κανονικότητα, όπου σε συνθήκες συγχρωτισμού με χαμηλά επίπεδα εμβολιασμού σε κρίσιμες ηλικίες, η διασπορά δεν ανακόπτεται, πρέπει με όρους κοινωνίας αλλά και επίσημης πολιτείας να αναστραφεί.

Ο ίδιος τόνισε ότι σε αυτό το κλίμα με την πανδημία, δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής η ανάγκη εμβολιασμού μπαίνοντας στο χειμώνα και για άλλους ιούς, όπως της γρίπης. Ο ίδιος μίλησε για τα αναγκαία μέτρα δημόσιας υγείας, την κατάσταση αλλά και τους όρους που θα πρέπει να διέπουν πλέον την επαναλειτουργία των Πανεπιστημίων και των σχολείων , όλων των βαθμίδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια