Ο Γιώργος Τράγκας για την περιοδεία στη Κρήτη - Αιχμές για «στημένο» πολιτικό δίπολο

Απόψεις
Ο Γιώργος Τράγκας για την περιοδεία στη Κρήτη - Αιχμές για «στημένο» πολιτικό δίπολο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Τράγκας εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας λόγο «για ένα κακοστημένο σόου αντιπαράθεσης»

Πρώτη μεγάλη διήμερη πολιτική περιοδεία στην Κρήτη για το «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο δημοσιογράφος και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη εξαπέλυσε σφοδρή κριτική -με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την ελληνογαλλική συμφωνία- κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά σειρά, κάνοντας λόγο «για ένα κακοστημένο σόου αντιπαράθεσης την ώρα που ο πρώτος βάζει πλάτη και σπρώχνει τον δεύτερο, σε μια διμερή συμφωνία με την Τουρκία για το Αιγαίο στα πρότυπα της Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο κ. Τράγκας υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας διέλυσε την αστική τάξη της χώρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βιτρίνα «ακροδεξιούς» και άμεσους συνεργάτες ανθρώπους του συστήματος Σημίτη, την «αποτελειώνει».

Ο πρόεδρος της πολιτικής κίνησης «Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» κληθείς να απαντήσει αν στην πολιτική του κίνηση υπάρχει χώρος για τον διαγραφέντα βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά. Όπως εξήγησε για το θέμα «τόσο ο  βουλευτής, όσο και στελέχη της κυβέρνησης σήμερα, ουδεμία σχέση έχουν με τον κεντροδεξιό χώρο της Καραμανλικής  παράταξης, αλλά είναι ό,τι πιο ακροδεξιό υπάρχει αυτή τη στιγμή, που απλά έχοντας φορέσει υπουργικά κοστούμια, εμφανίζονται μεταμελημένοι για το παρελθόν τους, χαϊδεύοντας το ίδιο όμως ακροατήριο του παρελθόντος».

Ακολουθεί η συνέντευξη:

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News