Ζαχαρίας Καλογεράκης: Χωρίς σχέδιο θα ερημώσει ο δήμος Μινώα Πεδιάδας

Κρήτη
Ζαχαρίας Καλογεράκης: Χωρίς σχέδιο θα ερημώσει ο δήμος Μινώα Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσκησε σκληρή κριτική ο ο άλλοτε δήμαρχος «Μινώα Πεδιάδος» Ζαχαρίας Καλογεράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, με αφορμή το σχέδιο ανοικοδόμησης της περιοχής

Στηλίτευσε με καυστικό τρόπο το πώς έπεσαν έξω οι δημοσιολογούντες επιστήμονες στις εκτιμήσεις τους για την σεισμική δραστηριότητα της περιοχής, ο άλλοτε δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος και πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ, Ζαχαρίας Καλογεράκης, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

Ο κ. Καλογεράκης μίλησε με αιχμηρό ύφος για την ανάγκη ύπαρξης ενός άμεσου σχεδίου ανοικοδόμησης της περιοχής .Ένα σχέδιο που χρήζει συντονισμού για τα άμεσα μέτρα ανακούφισης, όπως η σίτιση και στέγαση μέχρι τις σχολικές αίθουσες, αλλά και ένα μεσο-μακροπρόθεσμο πλάνο ανασυγκρότησης της περιοχής με μελέτες και πόρους εκατομμυρίων ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση , όπως είπε ο κ.Καλογεράκης οδηγείται η ευρύτερη περιοχή σε μαρασμό και ερημοποίηση, όταν για τις 500 επιχειρήσεις της περιοχής αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόνοια ,σε ποιο περιβάλλον μπορούν και πότε, να επαναλειτουργήσουν.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News