Γιώργος Σαχίνης

Τι δεν γίνεται 17 μήνες μετά την Πανδημία

Ακούστε τη σημερινή ανάλυση του Γιώργου Σαχίνη στην διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής

Η σημερινή ανάλυση στον 98.4 στην εκπομπή με τον Γ. Σαχίνη , στέκεται με αφορμή το εντεινόμενο κλίμα γύρω από τα κύματα της πανδημίας, στο τι δεν γίνεται 17 μήνες μετά την πανδημία, ώστε να σπάσουν οι αλυσίδες μετάδοσης του ιού στη κοινότητα με στρατηγική μέτρων δημόσιας υγείας.

Όπως τονίζεται , οι επιτροπές των αρμόδιων και οι υπεύθυνοι της διαχείρισης συνεχίζουν ακάθεκτοι σε μια πεπατημένη με τα τεστ αυτοδιάγνωσης και τα εμβολιαστικά προγράμματα ως πανάκεια, εστιάζοντας ακόμη και σε αυτά σε λάθος προτεραιότητες , όταν οι αριθμοί σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες που αν νοσήσουν κινδυνεύουν να νοσήσουν βαριά, είναι απογοητευτικοί ως προς την προσέλευση τους. 

Όπως σημειώνεται, είναι πλέον φανερό , ότι δεν αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι τη σημασία  του τεστιγκ, της απομόνωσης, της εντατικής ιχνηλάτησης και απομόνωσης των επαφών τους, την επιδημιολογική επιτήρηση, τη γονιδιωματική επιτήρηση και γενικά όλων των μέτρων υγείας.

Αντίθετα επενδύουν  αποκλειστικά και μονομερώς στο εμβόλιο, στοχοποιώντας ηλικιακές και επαγγελματικές κατηγορίες νομίζοντας ότι αρκεί αυτό για να σώσει την κατάσταση μετά και από την αρνητική εμπειρία των 13.000 νεκρών!!!

Φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια