Τα μέτρα Εστίασης, το υγειονομικό πρόβλημα και πρόβλημα των επιχειρήσεων

Απόψεις
Τα μέτρα Εστίασης, το υγειονομικό πρόβλημα και πρόβλημα των επιχειρήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλημα δημιουργείται για τις επιχειρήσεις σε μια ιδιαίτερα λεπτή οικονομικά περίοδο

Η ανάλυση του Γιώργου Σαχίνη, αναφορικά με τα νέα μέτρα στο χώρο της εστίασης και τις αντιδράσεις που ήδη προκαλεί το σύστημα , αμιγώς για εμβολιασμένους και μεικτό  και για ανεμβολίαστους, , εστιάστηκε και στην υγειονομική διάσταση αλλά και στο πρόβλημα που δημιουργείται για τις επιχειρήσεις σε μια ιδιαίτερα λεπτή οικονομικά περίοδο. Όπως επισημάνθηκε, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν σοβαρότατο κίνδυνο , την μετάλλαξη Δέλτα, που είναι πολύ πιο μεταδοτική και πιο νοσογόνα, επειδή μέχρι στιγμής παρατηρείται  αυξημένη θνητότητα.

Ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η επιδημιολογική και η γονιδιωματική επιτήρηση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να έχουμε εικόνα της έκτασης της δέλτα σε όλη την επικράτεια

Ο τρόπος με τον οποίον γίνονται τα τεστ δηλαδή σελφ τεστ και ραπιντ δεν μας επιτρέπει , να έχουμε ακόμη και στο μέλλον εικόνα.

Στην εστίαση λοιπόν,  πως εξασφαλίζεται το ότι όσοι αποφασίσουν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους, ώστε να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα; Όταν αυξάνεται η πληρότητα αυξάνεται και η προσέλευση πελατών; Από πότε οι εμβολιασμένοι μπορούν να συγχρωτίζονται χωρίς μάσκες και χωρίς περιοριστικά μέτρα; Όσοι αποφασίσουν να δέχονται και τις δυο κατηγορίες εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους προκειμένου να μην χάσουν πελάτες, πως θα τους χωρίσουν ;Δηλαδή στο ένα τραπέζι θα είναι οι εμβολιασμένοι χωρίς μέτρα και δίπλα οι άλλοι οι μη εμβολιασμένοι με μέτρα;

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News