Γιώργος Σαχίνης

Τα μέτρα Εστίασης, το υγειονομικό πρόβλημα και πρόβλημα των επιχειρήσεων

Πρόβλημα δημιουργείται για τις επιχειρήσεις σε μια ιδιαίτερα λεπτή οικονομικά περίοδο

Η ανάλυση του Γιώργου Σαχίνη, αναφορικά με τα νέα μέτρα στο χώρο της εστίασης και τις αντιδράσεις που ήδη προκαλεί το σύστημα , αμιγώς για εμβολιασμένους και μεικτό  και για ανεμβολίαστους, , εστιάστηκε και στην υγειονομική διάσταση αλλά και στο πρόβλημα που δημιουργείται για τις επιχειρήσεις σε μια ιδιαίτερα λεπτή οικονομικά περίοδο. Όπως επισημάνθηκε, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν σοβαρότατο κίνδυνο , την μετάλλαξη Δέλτα, που είναι πολύ πιο μεταδοτική και πιο νοσογόνα, επειδή μέχρι στιγμής παρατηρείται  αυξημένη θνητότητα.

Ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η επιδημιολογική και η γονιδιωματική επιτήρηση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να έχουμε εικόνα της έκτασης της δέλτα σε όλη την επικράτεια

Ο τρόπος με τον οποίον γίνονται τα τεστ δηλαδή σελφ τεστ και ραπιντ δεν μας επιτρέπει , να έχουμε ακόμη και στο μέλλον εικόνα.

Στην εστίαση λοιπόν,  πως εξασφαλίζεται το ότι όσοι αποφασίσουν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους, ώστε να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα; Όταν αυξάνεται η πληρότητα αυξάνεται και η προσέλευση πελατών; Από πότε οι εμβολιασμένοι μπορούν να συγχρωτίζονται χωρίς μάσκες και χωρίς περιοριστικά μέτρα; Όσοι αποφασίσουν να δέχονται και τις δυο κατηγορίες εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους προκειμένου να μην χάσουν πελάτες, πως θα τους χωρίσουν ;Δηλαδή στο ένα τραπέζι θα είναι οι εμβολιασμένοι χωρίς μέτρα και δίπλα οι άλλοι οι μη εμβολιασμένοι με μέτρα;

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια