Π. Βλαχογιαννόπουλος: Οι επιτροπές αντί για διαφάνεια, επέλεξαν την σύγχυση

Απόψεις
Π. Βλαχογιαννόπουλος: Οι επιτροπές αντί για διαφάνεια, επέλεξαν την σύγχυση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη

Ο καθηγητής Ανοσολογίας του ΕΚΠΑ , Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, που ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον 98.4 αναφερόμενος  στη νέα σύσταση της Επιτροπής για το εμβόλιο της Astra , σημείωσε εμφατικά ότι αντί για αλήθειες και διαφάνεια, τα μέλη της επιτροπής και άλλοι ειδικοί, επιλέγουν εξηγήσεις που δημιουργούν επιπλέον σύγχυση στους πολίτες .

Αντί να εξηγήσουν ότι έκαναν λάθος εκτιμήσεις είτε γιατί δεν φρόντισαν να είχαν πλήρη στοιχεία, είτε γιατί υπηρέτησαν πολιτικές αποφάσεις, προχωρούν σε μια σύσταση που δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στα εμβολιαστικά προγράμματα. Κατά τον ίδιο , το ορθότερο θα ήταν με την επάρκεια πλέον  εμβολίων mRNA , που επίσης όπως είπε, έχουν κάποια θέματα, να δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν την 2η δόση , να προχωρήσουν  με άλλο εμβολιαστικό σχήμα.

Ο κ. Βλαχογιαννόπουλος, σημείωσε ότι τα μέλη των επιτροπών θα  πρέπει αντί για επικοινωνιακές δικαιολογίες , που επιτείνουν την ασάφεια και την σύγχυση στους πολίτες με διαφάνεια και αυτοκριτική να προχωρήσουν με διαρκή πλήρη και χωρίς πολιτικούς υπολογισμούς ενημέρωση καθημερινά των πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News