Γιώργος Σαχίνης

Γιώργος Ρωμανός: Κορωνοϊός και βιολογικός όλεθρος - Οι αποδείξεις στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά, 2009-2020

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη

Ο επιστήμονας- αναλυτής και ιστορικός ερευνητής, με αφορμή την επίσημη συζήτηση στις ΗΠΑ πλέον, για την προέλευση του νέου κορωνοιού, που έχει ανοίξει ξανά με εμφατικό τρόπο , μιλώντας στον 98.4 επαναφέρει μια σχετική έρευνα του τον Απρίλιο του 2020 , όπου όπως υποστηρίζει τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί , από πειράματα σε εργαστήρια και διαφυγή κατά λάθος, μέχρι και η ανάγνωση όποιας άλλης πιθανότητας.

Όπως είπε, είναι πέραν αμφιβολίας ότι ο ιός μπορεί και  να έχει κατασκευαστεί,  να είναι με συγκεκριμένες προδιαγραφές και χωρίς να αφήνει ίχνη.

Το ζήτημα είναι ότι το αν έγινε ή δεν έγινε που μπορεί να μην το μάθουμε,  είναι λοιπόν , το τι εξυπηρετεί γιατί προκειμένου να απαντήσουμε στο ζήτημα θα πρέπει να ξέρουμε σε τι αποβλέπει - πες ότι το καταλαβαίνουμε - και δεύτερον θα πρέπει να έχουν ήδη βρει τον τρόπο  να το χειριστούν και να το σταματήσουν, όποτε κρίνουν σκόπιμο ή όταν έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Για την ώρα η συζήτηση που αποφεύγετε είναι άλλη,  είπε, αυτή των ευθυνών για την αποτυχία λήψης ουσιαστικών μέτρων δημόσιας υγείας ώστε να αναχαιτιστεί πειστικά αυτή η πανδημία.

Ο κ. Ρωμανός παρέπεμψε στα στοιχεία της έρευνας του τον Απρίλιο του 2020.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια