To Πανηγύρι της Κατάταξης στους Εμβολιασμούς και το «μαγειρείο»

Απόψεις
To Πανηγύρι της Κατάταξης στους Εμβολιασμούς και το «μαγειρείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάλυση στη εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον 98.4

Η ανάλυση στη εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον 98.4 και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος, ήταν εξόχως αποκαλυπτική ως προς τα στοιχεία που παρέθεσε με επίσημους δείκτες ως προς τα συγκριτικά στοιχεία που οι Υπουργοί επικαλούνται για τον εμβολιασμό, ως ένα ακόμη  δείκτη, για το ότι η χώρα είναι καλύτερα και από χώρες των G-20!

Στην ανάρτηση που ακολουθεί εκτός από το ηχητικό και την σχετική κάρτα, υπάρχει το από-μαγνητοφωνημένο  κείμενο αλλά και ένα πλούσιο σώμα καρτών, που αποδεικνύει ότι η εικόνα που παρουσιάζεται σε εσωτερικό και εξωτερικό ακροατήριο για την κατάσταση στην Ελλάδα, είναι αποσπασματική και στρεβλή.

Το πανηγύρι με τα συγκριτικά στοιχεία περί της κατάταξης στη χώρα μας στις πρώτες θέσεις στον εμβολιασμό συνεχίζεται και στο χορό εκτός από τον Κικίλια μπήκαν και ο Σκέρτσος και ο Γεραπετρίτης.

Ας ξεκινήσουμε τον γύρο των δηλώσεων :

«Η Ελλάδα, η μικρή Ελλάδα, είναι αυτή τη στιγμή και από τις αρχές Μαΐου πρώτη σε ημερήσιους εμβολιασμούς μεταξύ των πιο πλούσιων, ανεπτυγμένων και βιομηχανοποιημένων χωρών του κόσμου, τόσο σε επίπεδο G8, δηλαδή πάνω από τις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ιταλία, όσο και μεταξύ των G20».

τα ίδια είχε δηλώσει κι Ο Θεοχάρης στο BBC, που τα αμφισβήτησε ο δημοσιογράφος έσπευσε όμως να τον υποστηρίξει ο Γεραπετρίτης.

περίεργο βέβαια που ενω δεν έχει ακούσει τη συνέντευξη έχει ωστόσο άποψη και μάλιστα βαρύνουσα

περίεργο είναι επίσης το γεγονός ενω δηλώνει ότι έχει διαθέσιμα στοιχεία κανείς δεν του τα ζητάει

τι εμπιστοσύνη ρε παιδί μου είναι αυτή !!!!

αλλά για να δουμε πως έχουν τα πράγματα και ποιός λέει την αλήθεια;

το ζήτημα είναι ότι τεχνηέντως όπως θα δείτε από τους πίνακες η ελληνική πλευρά παρουσίασε τη θέση της χώρας μια δεδομένη στιγμή που ήταν ευνοϊκή γι αυτήν επειδή είχε αλλάξει τις δυο τελευταίες ημέρες ενώ από την 1η Μαϊου μέχρι προχθές η χώρα ήταν στον πάτο, μόλις πάνω από χώρες όπως η Κίνα , η Ιαπωνία και η Ν. Κορέα που έχουν τελείως διαφορετική εμβολιαστική πολιτική, δεν τρελαίνονται να εμβολιάσουν τον πληθυσμό διότι έχοντας  εφαρμόσει αποτελεσματικά μέτρα δημόσιας υγείας έχουν ελέγξει την πανδημία.

Επομένως δεν μπορούν να συγκριθούν με τις Δυτικές χώρες που η πανδημία τις έχει σακατέψει.

Τις διαφορές μεταξύ των χωρών στις διάφορες ηπείρους την δείχνει ο ακόλουθος πίνακας

Επιπλέον ο πίνακας που παρουσιάζει η Ελληνική πλευρά είναι πίνακας που απεικονίζει την αναλογία των εμβολιασμών γενικά στον πληθυσμό σε αναλογία ανά 100.000 κατοίκους όχι τον συνολικό αλλά συγκεκριμένα αυτόν που μεταβάλλεται από εβδομάδα σε εβδομάδα. Επομένως Αυτό γίνεται σκόπιμα για δημιουργία εντυπώσεων που στην ουσία αλλοιώνουν την ίδια την πραγματικότητα.

Ωστόσο μια προσεκτική ματιά στους χάρτες που θα αναρτήσουμε, αποκαλύπτει το μέγεθος της απάτης αν μελετήσει κανείς και τους πίνακες που αναφέρονται στους πλήρως εμβολιασμένους και στους εμβολιασμένους με 1 δόση, διότι τελικά αυτό έχει σημασία.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται για ν αποδείξουμε ότι κοντεύουμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας.

Τύφλα να χουν όλα αυτά ο καλύτερος διαφημιστής της χώρας μας δεν παύει να είναι ο άνθρωπος που ξέρει πραγματικά να πουλάει, ο Άδωνης Γεωργιάδης.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News