Αναιρούμενες διατυπώσεις και διαψεύσεις των στοιχείων της Επιτροπής στους Δείκτες

Απόψεις
Αναιρούμενες διατυπώσεις και διαψεύσεις των στοιχείων της Επιτροπής στους Δείκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή παρέθεσε ηχητικά αποσπάσματα των ίδιων των ειδικών

Η εκπομπή του Γ. Σαχίνη στον 98.4 , αναλύοντας σήμερα την συνέντευξη  τύπου στο Υπουργείο Υγείας την περασμένη Παρασκευή ,  με την παρουσία των μελών της Επιτροπής των Ειδικών Επιστημόνων, εξήγησε γιατί είναι επιλογή με αμφισβητήσιμα και λάθος στοιχεία, ακόμη και αλληλοαναιρούμενα, να προχωρήσουν με μόνη «στρατηγική» τα αμφισβητούμενα ως προς την αξιοπιστία τους, αυτοδιαγνωστικά τεστ, ως βασικό εργαλείο  επιτήρησης.

Η εκπομπή παρέθεσε ηχητικά αποσπάσματα των ίδιων των ειδικών , από τα οποία προκύπτει ακόμη και παρερμηνεία από την πλευρά τους των δεδομένων ή και αναστροφή των αριθμών και απόδοση τους σε αξιοπιστία που δεν υπάρχει, αλλά και αλληλοαναιρούμενες διατυπώσεις επίσημα για το ίδιο πράγμα , στην ίδια συνέντευξη , όπως οι ημερήσιες εισαγωγές για νοσηλεία, που κατά τα άλλα εμφανίζονται ως ενιαία άποψη για εξαγωγή συμπερασμάτων στη πορεία της πανδημίας.

Έτσι,  η ερμηνεία που δίνουν  σχετικά με το τι μπορεί κανείς να προσδοκά από την εφαρμογή των σελφ τεστ και πάνω στην οποία προφανώς στηρίχτηκε όλη η στρατηγική  εξόδου από το lockdown, αποδεικνύεται εσφαλμένη, άρα όπως προκύπτει , καλό θα ήταν κάποιοι από την επιτροπή να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να προτείνουν την διακοπή της και να αντιπροτείνουν κάτι περισσότερο ασφαλές, το συντομότερο δυνατόν, προτού θρηνήσουμε κι άλλα επιπλέον θύματα.

Άλλωστε, όπως τονίζεται ,  είναι  ευκαιρία τώρα που νομοθετήθηκε το ακαταδίωκτο και δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν εκφράζοντας την γνώμη τους, να το κάνουν χωρίς ενδοιασμούς.

Στην ίδια ανάλυση σε επίμαχα σημεία της, παρατίθενται και σχετικοί πίνακες που αναρτώνται και στο blog της κπομπής στο τέλος του άκρως αποκαλυπτικού αποσπάσματος της εκπομπής, ώστε την ώρα που ακούγονται να δεδομένα να μπορείτε να αντιπαραβάλλεται σχετικά.

(Φωτογραφία Rawpixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News