Γιώργος Σαχίνης

Καταγγελία: Παιδί χάνει θεραπεία σοβαρής ασθένειας λόγω οικογενειακής καραντίνας από λάθος καταγραφή tests

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν στην διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη

Παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας από τις Αρχάνες , καθυστερεί την κρίσιμη  θεραπεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου,  καθώς  τα rapid tests  στην οικογένεια του έδωσαν αμφίβολο θετικό , δηλώθηκαν ως τέτοια σε ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία , θέτοντας όλη την οικογένεια και τις επαφές της σε αυστηρή καραντίνα.

Στην συνέχεια από το Κέντρο Υγείας όπου υποβλήθηκαν σε μοριακά tests , όλα βγήκαν αρνητικά, ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς τους δήλωσαν ότι από την στιγμή που στα rapid δηλώθηκαν θετικοί , δεν μπορούν να αλλάξουν με το αρνητικό μοριακό αποτέλεσμα!

Αυτό έχει ως συνέπεια, όπως δήλωσε η μητέρα του παιδιού στον 98.4  να καθυστερεί η κρίσιμη  θεραπεία του παιδιού, για ασθένεια που αντιμετωπίζει, αφού δεν μπορεί λόγω της καραντίνας να πάει στο ΠΑΓΝΗ στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρά τα αρνητικά μοριακά tests.

Λύση φαίνεται να δίνει η παρέμβαση της τοπικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας , μετά την καταγγελία, με ένα νέο τυπικό rapid test,  ώστε να απεγκλωβιστεί η οικογένεια από την καραντίνα και να συνεχιστεί η θεραπεία του παιδιού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια