Κ. Πουλάς : Η πανδημία δεν είναι μονοθεματικής αντιμετώπισης

Απόψεις
Κ. Πουλάς : Η πανδημία δεν είναι μονοθεματικής αντιμετώπισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαραμακολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών στον 98.4

Ο αναπληρωτής καθηγητής  Βιοχημείας στο Τμήμα Φαραμακολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς, μιλώντας στον 98.4 υποστήριξε ότι καλό είναι καθηγητές Έλληνες  που διαπρέπουν στο εξωτερικό, να μην διασπείρουν την σύγχυση με δηλώσεις τους για το τι επικρατεί στην Ελλάδα , όπως για τα παράδειγμα στους εμβολιασμούς, όπου στη χώρα η επιλογή εμβολίου δεν επιτρέπεται σε αντίθεση με τις χώρες που ζουν και ενδεχομένως εκεί επιτρέπεται.

Ο κ. Πουλάς είπε ακόμη , ότι βιάζονται κάποιοι με απλές αναφορές και όχι δημοσιευμένες μελέτες να μιλήσουν για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων,  τις μεταλλάξεις και τα μέτρα που λαμβάνονται.

Σημείωσε δε εμφατικά, πως η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται μονοθεματικά με αλλεπάλληλα lockdowns και εμβόλια που δεν επαρκούν, αλλά με στοχευμένα στρατηγικά μέτρα δημόσιας υγείας που πρωτίστως αφορούν την κοινότητα .

Κατά τον κ Πουλά, η κοινωνική αποστασιοποίηση και  τα μέτρα προστασίας δεν συνεπάγονται μόνο καραντίνα, όταν μάλιστα οι «οπαδοί» της ακόμη σκληρότερης  καραντίνας την ίδια στιγμή μιλούν για ενδεχόμενη ενδο-οικογενιακή διασπορά αν έχουμε σκληρό lockdown.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News