Νίκος Καραχάλιος: «Να αποπεμφθεί η Μενδώνη, αλλιώς εικόνα "εκβιασμού" του Πρωθυπουργού»  

Απόψεις
Νίκος Καραχάλιος: «Να αποπεμφθεί η Μενδώνη, αλλιώς εικόνα "εκβιασμού" του Πρωθυπουργού»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η φυγή σε πρόωρες εκλογές από τον Μάιο και μετά θα είναι αναπόφευκτη»

Σφοδρή επίθεση στο " σημιτο-σύστημα" όχι αρίστων αλλά διεφθαρμένων, που κυριαρχεί πως είπε πέριξ του επιτελικού κράτους του Μεγάρου Μαξίμου, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του forum 2020 , Νίκος Καραχάλιος , άλλοτε επιτελικό στέλεχος του Κώστα Καραμανλή στο ράδιο 98.4.

Όπως είπε η Υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί, όσο περνάει ο καιρός με κάλυψη της ίδιας , οι ευθύνες του Πρωθυπουργού μεγαλώνουν, την ώρα που στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ συγκεντρώνονται υπογραφές για την αποπομπή Μενδώνη.

Κατά τον Νίκο Καραχάλιο, ο Πρωθυπουργός φέρει ακέραια την ευθύνη των επιλογών πολιτικά και οφείλει να την αναλάβει εδώ και  τώρα. Δεν μπορεί στο κυβερνών κόμμα , οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί να είναι  ο πλειοψηφικός πυρήνας και μάλιστα του διεφθαρμένου συστήματος Σημίτη , έναντι των κοινοβουλευτικών της παράταξης. Δεν μπορεί ο στενός κύκλος του Πρωθυπουργού να περιλαμβάνει διαρκώς πρόσωπα, σήψης και εμπλοκής στα ειδεχθέστερα ποινικά εγκλήματα έστω κι ως κατηγορούμενοι, της  παιδεραστίας.

Ο ίδιος εκτίμησε οτι η φυγή σε πρόωρες εκλογές από τον Μάιο και μετά θα είναι αναπόφευκτη , ενώ έκανε λόγο και για αλλοίωση της φυσιογνωμίας της παράταξης με σημάδια βαθιάς σήψης .

Αυτή είπε δεν είναι κυβέρνηση αρίστων , αλλά αχρήστων που βουλιάζουν την χώρα οικονομικά αλλά και ως εκβιαζόμενοι , δημιουργούν ζητήματα και για τα εθνικά μας θέματα.

(Φωτογραφία Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News