Κ. Φαρσαλινός: Η λογική και η επιστημονική τεκμηρίωση , πάνω από σκοπιμότητες και «αυθεντίες» μονοφωνίας

Απόψεις
Κ. Φαρσαλινός: Η λογική και η επιστημονική τεκμηρίωση , πάνω από σκοπιμότητες και «αυθεντίες» μονοφωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη

Ο ερευνητής  σε θέματα Δημόσιας Υγείας στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής , μιλώντας σήμερα στο ράδιο 98.4 υπήρξε αφοπλιστικός στα σενάρια για χρήση διπλής μάσκας, σημειώνοντας ότι η επιστημονική κοινότητα δεν μπορεί να αποσιωπά κρίσιμα ζητήματα δημόσιας υγείας , όπως η ιχνηλάτηση, τα συνταγογραφούμενα μαζικά τεστ ή την Π.Φ.Υ. και να ασχολείται με αντικρουόμενες  και αλληλοαναιρούμενες απόψεις.

Οι αποκαλύψεις στη Γερμανία από την Die Welt, ότι μέρος των ειδικών μαγείρευε προς τα πάνω τα στοιχεία διευκολύνοντας σκληρές αποφάσεις της κυβέρνησης ,αποδεικνύει πως εργαλειοποιείται παντού η πανδημία για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες. Η λογική και η επιστημονική τεκμηρίωση , πρέπει να είναι πάνω από σκοπιμότητες και «αυθεντίες» της επιστημονικής μονοφωνίας, που τελικά διαρκώς αλλάζει αποφάσεις, ακόμη κι αν πρόκειται για CDC και ECDC ή και κορυφαίους διεθνώς επιστήμονες.

Αυτό φαίνεται , είπε ο κ. Φαρσαλινός από τα όσα επικρατούν γύρω από τις μεταλλάξεις την συζήτηση για νέας γενιάς εμβόλια , όταν δεν έχουμε εφοδιαστική κάλυψη καν στα υπάρχοντα ή και πληροφορίες μη επιβεβαιωμένες ακόμη για την αποτελεσματικότητα τους. Αν η διασταύρωση στοιχείων που παρατίθενται από το aytodiokisi.gr και την ΕΛ.ΣΤΑΤ , αφήνουν ερωτηματικά για τους 500 χιλιάδες και πλέον που έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα , ως προς το αν καλύφθηκε πλήρως η ηλικιακή ομάδα των 85 ετών και άνω που είναι και η πλέον ευάλωτη, αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί άμεσα . Ο κ. Φαρσαλινός , μίλησε ακόμη για την πρόκληση από άσχετους επιστημονικά διεθνώς, να ανοίγουν θέμα για πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και την παταγώδη αποτυχία των διαρκώς μονοσήμαντων μέτρων των lockdown.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News