Γιώργος Σαχίνης

Μ. Παραγιουδάκης: Εθνική Απαίτηση οι Γερμανικές Επανορθώσεις, «η οπτική μου για τον Έβρο»

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ μίλησε με αφορμή τη διαδικτυακή θεματική

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης , μιλώντας στο ράδιο 98.4 με αφορμή την εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, το Σάββατο στις 9 το βράδυ διαδικτυακά με θεματική : Από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό της Μάχης της Κρήτης στη μαγική νύχτα της Ακρόπολης «Μνήμη & Χρέος, Δικαιοσύνη & Αποζημίωση», μιλώντας στο ράδιο 98.4, επανέλαβε ότι οι Γερμανικές Επανορθώσεις , θα πρέπει να είναι εμφατική εθνική απαίτηση . Ο κ. Παραγιουδάκης , αναφέρθηκε σε όλες τις απόπειρες αναθεώρησης της Ιστορίας από την Γερμανία, με τελευταίο δείγμα , το υπό κυκλοφορία βιβλίο του "φιλέλληνα" καθηγητή Φλάισερ, όπου οι ελληνικές ανταρτικές οργανώσεις εμφανίζονται σε κάποιες περιπτώσεις να συνομιλούν με τον Καταχτητή. Παράλληλα χαρακτήρισε σφάλμα τα "καθρεπτάκια", όπως τα αποκάλεσε, χορηγιών μέσω του Ελληνογερμανικού Ταμείου Νεολαίας, όπως στην περίπτωση του σχολείου στη Κρύα Βρύση του Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου.

Ο κ. Παραγιουδάκης, αναφέρθηκε στα γεγονότα του Έβρου, σημειώνοντας ότι η Τουρκία ξέρει το συμπαγές αμυντικό μέτωπο μας εκεί ότι δεν μπορεί να το σπάσει. Άρα, επιχειρεί στην ουσία εκεί να τεστάρει τα αντανακλαστικά  μας.

Ο Μανούσος Παραγιουδάκης,υπέδειξε τέλος τον τρόπο που μπορεί το ελληνικό κράτος να απαντήσει αποφασιστικά στο φαινόμενο των υπερπτήσεων ,που συνιστά προσβολή της εθνικής μας κυριαρχίας, χωρίς καν πολεμική πράξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια