Γιώργος Σαχίνης

Στ. Λυγερός: «Η Τουρκία κλιμακώνει το άγνωστο πεδίο του τετελεσμένου»

Ο Σταύρος Λυγερός, επέμεινε ότι η διαρκής υποχώρηση και η προσπάθεια "εξευμενισμού" της Τουρκίας οδηγεί μόνο στο ανοίγει περαιτέρω η όρεξη του

Ο επικεφαλής και αρθρογράφος του slpress.gr Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στον 98.4 εξήγησε γιατί η διαρκής κλιμάκωση της Τουρκίας , από τον Έβρο, στο Αιγαίο και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, έχει αλλάξει πίστα ως προς τα ποιοτικά στοιχεία των αμφισβητήσεων της , κυρίως έναντι της Ελλάδας.

Δεν είναι κατά την γνώμη του ενδεδειγμένη η απάντηση , ότι στόχευση της είναι απλά να μας επιβάλλει συζήτηση και συμφωνίες σε όσα μέχρι σήμερα θέτει ως διαφορές. Ο Σταύρος Λυγερός , δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας τετελεσμένου, από τον Ερντογάν, ωστόσο όπως είπε αυτό εξαρτάται από το αν θα έχει ευνοϊκό συγχρονισμό, στα εσωτερικά της ζητήματα, την συμπεριφορά των μεγάλων παικτών ισχύος στην περιοχή μας, αλλά και την υποχωρητικότητα ή όχι της Ελλάδας.

Ο Σταύρος Λυγερός, επέμεινε ότι η διαρκής υποχώρηση και η προσπάθεια "εξευμενισμού" της Τουρκίας που λειτουργεί ως ταραξίας στην περιοχή, οδηγεί μόνο στο ανοίγει περαιτέρω η όρεξη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια