Χάρης Θεοχαρίδης: Η αλήθεια για τα φάρμακα και τα εμβόλια για τον νέο κορωνοϊό

Απόψεις
Χάρης Θεοχαρίδης: Η αλήθεια για τα φάρμακα και τα εμβόλια για τον νέο κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε όχι νωρίτερα από ένα εξάμηνο, απάντηση για το αποτελεσματικό φαρμακευτικό σχήμα

Ο Χάρης Θεοχαρίδης , καθηγητής  Παθολογίας – Ανοσολογίας- Φαρμακολογίας, στο Πανεπιστήμιο Ταφτ στην Βοστώνη  και συντονιστής της Επιτροπής Φαρμάκων στην Βοστώνη , μιλώντας στον 98.4 , υποστήριξε ότι μέχρι σήμερα έχουμε πολύ λίγα δεδομένα γύρω από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν τον ανθρώπινο οργανισμό στη μάχη με την νόσο.

Ο κ. Θεοχαρίδης , υποστήριξε ότι η υποεκτίμηση των περιστατικών που νοσούν είναι παγκόσμια τάση, γεγονός που μπορεί να αποδείξει εκ των υστέρων ότι η θνητότητα του ήταν πολύ μικρότερη από την αναμενόμενη , αλλά η ένταση του φαινομένου μέσα σε λίγες ημέρες, ήταν αυτό που σόκαρε πολίτες και οργανωμένα κράτη.

Ο κ. Θεοχαρίδης τόνισε ότι όχι νωρίτερα από ένα εξάμηνο, απάντηση για το ποιο φαρμακευτικό σχήμα και σε ποια φάση θα είναι ενδεδειγμένο, δεν θα  έχουμε. Για τα εμβόλια σημείωσε ότι κανένα δεν πρόκειται να δώσει απάντηση στο 100% , αλλά μάξιμουμ στο 70%. Υπέδειξε την λουτεολίνη , όχι ως φάρμακο, αλλά ως φυσική ουσία που μπορεί καθαρά και μόνο προληπτικά να ενισχύσει τον οργανισμό μας , στην μείωση των υποδοχέων μέσω των οποίων ο ιός μπορεί να περάσει και να δημιουργήσει εκτεταμένη μόλυνση σε ανθρώπινα όργανα , όπως οι πνεύμονες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News