Γιώργος Σαχίνης

"Προσωπογραφίες" ηλεκτρονικά το νέο βιβλίο του Θανάση Κάππου

Θ. Κάππος : Προσωπογραφίες Ελλήνων με αποτύπωμα στη Σύγχρονη Ιστορία

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας ειδικών εκδόσεων και βιβλίων , Θανάσης Κάππος , μιλώντας στον 98.4 για το νέο του βιβλίο, «Προσωπογραφίες» που αρχικά λόγω του κορωνοϊού θα κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά από την διεύθυνση www.tkappos.gr , εξήγησε ποιο είναι το νήμα που συνδέει 27 προσωπικότητες και μια ακόμη έκπληξη στο βιβλίο αυτό.   Οι Εκδόσεις Αλήθεια κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα τον εικοστό βιβλιογραφικό τους τίτλο. Τις “Προσωπογραφίες” ένα βιβλίο που σκιαγραφεί μέσα από συνεντεύξεις-συζητήσεις σημαντικούς Έλληνες εντός και εκτός των συνόρων. Άνθρωποι της πολιτικής της οικονομίας, των γραμμάτων, των τεχνών της Ομογένειας και του κλήρου μιλούν στις “Προσωπογραφίες” για πολλά και για ακόμη περισσότερα. Καταθέτουν άγνωστα και μη στοιχεία που θα καθηλώσουν τον αναγνώστη.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει για μια και μοναδική φορά για πρόσωπα και πράγματα. Μια αδημοσίευτη συζήτηση με τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά από έξι χρόνια (2014), βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς σε μια συζήτηση-εξομολόγηση για όλους και για όλα.

Κώστας Καραμανλής. Μια σκιαγράφηση του πρώην πρωθυπουργού μετά από συζητήσεις που είχε ο συγγραφέας του βιβλίου μαζί και αναμφίβολα θα εκπλήξει. Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας “ΒΙΑΝΕΞ” κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου με σημαντικά στοιχεία.

Η ομογένεια και το ελληνικό στοιχείο της Κωνσταντινούπολης παρόν στις “Προσωπογραφίες”. Ο συγγραφέας μίλησε με τέσσερεις σημαντικούς Έλληνες της Κωνσταντινούπολης για το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού. Ο κ. Λάκης Βίγκας διοικητικό στέλεχος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Πόλης, ο κ. Αντώνης Φιλιππίδης διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Πληροφορικής Υγείας Data-Sel, o κ. Γιάννης Σκαρλάτος Καθηγητής Κβαντομηχανικής του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου κ. Γιάννης Σκαρλάτος και ο Γιάννης Δεμιρτζόγλου διευθυντής του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου, αποκαλύπτουν πολλά.

Σημαντικοί επίσης Έλληνες από διάφορους κλάδους μιλούν στις “Προσωπογραφίες” καταθέτοντας για πρώτη φορά απόψεις και άγνωστα γεγονότα.

O πρόλογος του βιβλίου προέρχεται από μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνισμού που εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ακούστε τη συνέντευξη στο Ράδιο 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια