Γιώργος Σαχίνης

Αρ. Συγγελάκης: Η βεβήλωση στην Βιάννο και η αποκάλυψη για στέλεχος του Γερμανικού Υπουργείου Άμυνας

Ο συγγραμματέας  του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών στην Ελλάδα, Αριστομένης Συγγελάκης, μιλώντας στον 98.4 αφού αναφέρθηκε στο περιστατικό της απόπειρας βεβήλωσης του μνημειακού συγκροτήματος στη μαρτυρική Βιάννο, από παρέα νέων Γερμανών τουριστών  και τον αντίκτυπο που προκάλεσε στο πανελλήνιο με την Γερμανική πρεσβεία προσώρας να σιωπά, προχώρησε σε μιας ακόμη αποκάλυψη που προξενεί αίσθηση για την αντίληψη του Γερμανικού κράτους, στο αίτημα της Ελλάδας για τις επανορθώσεις, σημειώνοντας παράλληλα ότι και το πόρισμα της ειδικής ομάδας της Γερμανικής Βουλής είναι κόλαφος για την Γερμανική κυβέρνηση.

Όπως αποκάλυψε , ο Αρ. Συγγελάκης, ο Dr. Peter Michael Tauber, Ανώτατος Αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ("Parliamentary State Secretary at the Federal Ministry of Defence" - κάτι σαν υφυπουργός - δεδομένου ότι πάνω απ' αυτόν στην ιεραρχία είναι μόνο η Υπουργός)  φωτογραφίζεται περιχαρής με 95χρονο βετεράνο της Βέρμαχτ, μέλος επίλεκτης Μεραρχίας Ορεινών Καταδρομών - σφαγέων στο Β' Π.Π.!!!

 O Dr. Peter Michael Tauber φωτογραφίζεται με τον Willi Kurz, 95χρονο βετεράνο της Βέρμαχτ, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, συμμετείχε με τη μονάδα του (5th Division of Gebirgjäger - 5.Gebirgsjäger-Division) στον αποκλεισμό του Λένινγκραντ που στοίχισε τη ζωή λόγω του λιμού σε πάνω από 1.000.000 ανθρώπους. 

Ο  Αρ. Συγγελάκης, μίλησε για επαίσχυντη, αντιδημοκρατική πράξη, καθώς   αναφέρεται (και στο fb και στην ομιλία του) μόνο στους πεσόντες Ορεινούς Καταδρομείς και όχι στα θύματά τους!

Θεωρεί  επίσης τη σημερινή δράση του Ομοσπονδιακού Στρατού ως συνέχεια της πολεμικής αρετής της Βέρμαχτ!

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός, όπως ανέφερε,  ότι η προϊσταμένη του Dr Tauber είναι η Υπουργός Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λέιεν, η οποία ετοιμάζεται να εκλεγεί και Πρόεδρος της Κομισιόν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια