Η Σοφία Ιορδανίδου στο στούντιο του 98.4

Απόψεις
Η Σοφία Ιορδανίδου στο στούντιο του 98.4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις «Αντιθέσεις» το ντοκιμαντέρ-ντοκουμέντο για τους αγνοούμενους στην Κύπρο το 1974 

Ημερίδα γνωριμίας της Κρήτης με τα δύο από τα τρία δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά αύριο Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Ηράκλειο.

Την ημερίδα, η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με χορηγό επικοινωνίας τον Όμιλο της “ΚΡΗΤΗ TV”, διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εκπροσώπους των δύο Πανεπιστημίων σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης, τις δυνατότητες υποτροφιών και τα πλεονεκτήματα φοίτησης στα δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, ΑΠΚΥ και ΤΕΠΑΚ.

Επίσης, θα προβληθεί και το ντοκιμαντέρ “Ίχνη”, που αφορά σε διεθνή ανάγνωση του ζητήματος των αγνοουμένων από την παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Η είσοδος στην ημερίδα, η οποία υλοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και των ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του, είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Σοφία Ιορδανίδου βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του 98.4 ενώ το βράδυ στις 22.00 στις “Αντιθέσεις” με το Γιώργο Σαχίνη θα παρουσιαστεί το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ-ντοκουμέντο για τους αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News