Μήνυμα του Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας Μύρωνα για το τρομοκρατικό χτύπημα

Απόψεις
Μήνυμα του Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας Μύρωνα για το τρομοκρατικό χτύπημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχουμε παγώσει με τα όσα συνέβησαν στο Νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας» λέει στον 98.4 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μύρων με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης

Αναφέρει ότι η Νέα Ζηλανδία είναι μία ανοικτή κι ανεκτική κοινωνία, πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες Έλληνες και πως άμεσα θα επικοινωνήσει με την Μουσουλμανική Κοινότητα προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράσταση του. Στο νότιο νησί, όπου και το μακελειό, η ελληνική κοινότητα, όπως είπε, είναι καλά και ανάμεσα τους και οι δύο Χανιώτισσες που ζουν μόνιμα εκεί.

«Είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά για εμάς. Δεν αισθανόμαστε ανασφάλεια. Η Νέα Ζηλανδία είναι ασφαλής και φιλειρηνική χώρα. Είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού, αδέλφια κι ένα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στ. Νικητόπουλος: Πρωτόγνωρη η τραγωδία στη Ν. Ζηλανδία

Για πρωτόγνωρη τραγωδία στην οποία δεν είναι συνηθισμένη η κοινωνία της Νέας Ζηλανδίας, μιλά στον 98.4 ο πρόεδρος της Κρητική Κοινότητας Σταμάτης Νικητόπουλος , σημειώνοντας ότι οι Κρήτες και οι άλλοι Έλληνες που ζουν στο βόρειο νησί και όχι στο νότιο όπου και  το μακελειό , είναι όλοι καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=G8POw0lMZzc?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News