default-image

Ε.Κουκιαδάκης: Θα είμαι υποψήφιος για Δήμαρχος Ηρακλείου

Απόψεις
Ε.Κουκιαδάκης: Θα είμαι υποψήφιος για Δήμαρχος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδρύει δημοτική παράταξη δεν πάει στην αξιολόγηση του ΚΙΝΑΛ

Την ανακοίνωση ομάδας πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης  Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Μιλώντας στον 98.4 εξήγησε γιατί κατεβαίνει στο Δήμο Ηρακλείου, όπου θα είναι αν εκλεγεί Δήμαρχος όπως είπε για μια τετραετία.

Ξεκαθάρισε ότι αν και μέλος του ΠΑΣΟΚ, δεν  πρόκειται να πάει στις διαδικασίες αξιολόγησης του ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο, αφού περισσότερο ομοιάζουν με διαδικασίες μηχανισμών προσώπων  και δεν αφορούν τους πολίτες.

Διευκρίνισε ότι θεσμικά δεν θα  πέσει στη παγίδα σύγχυσης των ρόλων του Αντι- περιφερειάρχη και υποψηφίου Δημάρχου , αναρωτήθηκε δε γιατί να πρέπει να παραιτηθεί από το σημερινό του θεσμικό ρόλο , όταν ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, διατηρούν τα αξιώματα τους μέχρι τις εκλογές.

Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης, σημείωσε ότι η απλή αναλογική έχει θετικά αλλά και αρνητικά, αλλά ο ίδιος θα είναι υπέρ της προγραμματικής σύνθεσης σε αντίθεση με υποψηφίους και συνδυασμούς που φτιάχνονται και στο Ηράκλειο με «ειδικό σκοπό» να έχουν ρόλο τα πρόσωπα τους σε ένα οποιοδήποτε δημοτικό σχήμα με συμφωνίες παρασκηνίου.

Έδωσε και τις πρώτες απόψεις του για ζητήματα καθημερινότητας  στο Δήμο Ηρακλείου, σημειώνοντας , πως είναι έτοιμος να κάνει συγκρούσεις  ακόμη και σε θέματα ταμπού, προαναγγέλλοντας ότι αν εκλεγεί το μπουν ιδιώτες στη καθαριότητα με όρους και προς όφελος της πόλης , είναι θέμα στο οποίο εξ αρχής δηλώνει ότι  είναι θετικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News