default-image

Αρ. Μπαλτάς : Δεν είπα «ρετσινιά» την Αριστεία

Απόψεις
Αρ. Μπαλτάς : Δεν είπα «ρετσινιά» την Αριστεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδόθηκε σκόπιμα το σχήμα λόγου περί «ρετσινιάς» στα λεγόμενα μου, ενώ άλλο ήθελα να πως και για συγκεκριμένα γεγονότα όταν το είπα. Δέχομαι ότι ο κ. Κριμιζής, παρότι κορυφαίος επιστήμονας στο είδος του, μάλλον βιάστηκε να μιλήσει για καταστάσεις που στην Ελλάδα αντιμετωπίζονται, διαφορετικά από ότι στο εξωτερικό, είπε μεταξύ άλλων, ο πανεπιστημιακός , άλλοτε Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστείδης Μπαλτάς , μιλώντας στον 98.4 με αφορμή την ομιλία του απόψε στο Ηράκλειο με θέμα «Διανοούμενοι και Εξουσία».

Ως αντιπολίτευση είχαμε αυταπάτες , αυτό μπορεί να ήταν κακό ως προς την αντίληψη που είχαμε για τους ισχυρούς της Ευρωζώνης,  αλλά ήταν και καλό ως προς τις προθέσεις μας να αλλάξει η  κατάσταση στην Ελλάδα , εντός της Ε.Ε. , είπε ο Αριστείδης Μπαλτάς. Η διαπλοκή υπάρχει σε όλα τα επίπεδα εξουσίας και οι μάχες που δίνουμε ως κυβέρνηση δεν είναι πάντα επιτυχείς, ούτε εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς.

Αποδόθηκε σκόπιμα το σχήμα λόγου περί «ρετσινιάς»  στα λεγόμενα μου, ενώ  άλλο ήθελα να πως και για συγκεκριμένα γεγονότα όταν το είπα. Δέχομαι ότι ο κ.  Κριμιζής, παρότι κορυφαίος επιστήμονας στο είδος του, μάλλον βιάστηκε να μιλήσει για καταστάσεις που στην Ελλάδα αντιμετωπίζονται, διαφορετικά από ότι στο εξωτερικό, είπε μεταξύ άλλων, ο πανεπιστημιακός , άλλοτε Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News