Γιώργος Σαχίνης

Ά.Γεωργιάδης: "11 όχι 10 , οι πολιτικοί στη δικογραφία''

Δεν ζήτησα καμία διαγραφή Αντώναρου, αυτή την έκανε ο μόνος που μπορούσε να την αποφασίσει ο Πρόεδρος του κόμματος και για να προστατεύσει την ενότητα της παράταξης σε μια κρίσιμη μάχη.

Η περίπτωση του βουλευτή κ. Βλάχου, είναι εντελώς διαφορετική και με ένα σκεπτικό που προσωπικά το ακούω, είπε μεταξύ άλλων στον 98.4 , ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Υποστήριξε ότι η μεθόδευση που μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε παρακολούθημα της κυβέρνησης, φαίνεται από το γεγονός ότι η δικογραφία στη Βουλή, διαβιβάζεται για 11 πολιτικούς, αλλά οι 10 αναφέρονται με ονοματεπώνυμο , ενώ ο 11ος  απλά ως ο Υπουργός Υγείας του 2015, δηλαδή απέκρυψαν , είπε, το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Υποστήριξε ότι έχει όλα τα στοιχεία πλέον της θητείας του ως Υπουργού Υγείας, όπου φαίνεται οτι επέφερε οικονομική ζημία στους τζίρους της Novartis.

Προφανώς σημείωσε , σκάνδαλο υπήρξε , αλλά μόνο στην Ελλάδα επιχειρείται να κολλήσει σε πολιτικούς.

Κατέληξε πως η σκευωρία θα καταρρεύσει με  πάταγο, ενώ για την προανακριτική επιτροπή, τόνισε οτι οι προστατευμένοι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, θα πρέπει να εμφανιστούν στην επιτροπή , με το ονοματεπώνυμο τους. 

Σχόλια